Hızlı saç uzatan turp suyu maskesi nasıl yapılır?

Kadınların en büyük şikayetlerinden birisi de saçlarının yavaş uzamasıdır.Yüksek meblağlı kimyasallar yerine saçlarınızı hem yıpratmayacak hem de hızlı uzamasını sağlayacak doğal turp suyu maskesini denemek ister misiniz? İşte saç uzatan doğal formül...

"Yasemin.com" ekibi olarak sizler için evde kolaylıkla yapabileceğiniz hızlı saç uzatan turp suyu maskesini araştırdık.

İşte saçlarınızın eskisinden daha hızlı uzamasını sağlayacak olan turp suyu maskesi:

MALZEMELER:
2 çay kaşığı zeytinyağı
1 adet yumurta
- 4 bardak su
- 1 adet turp
- Streç film

YAPILIŞI:
Rendelediğiniz turp'un içine 4 bardak suyu ekleyerek yarım saat kadar kaynatın. Daha sonra ocaktan aldığınız turp suyunun posasını süzerek, soğuması için bir süre bekletin. Soğuyan turp suyunun kullanacağınız kadarını ayırın, içerisine yumurta ve zeytinyağını ekleyerek güzelce karıştırın. Oluşan bu karışımı, masaj yaparak saçlarınıza uygulayın ve saçlarınızı streç film ile sararak 2 saat kadar bekletin. Karışım saç derinize iyice nüfuz ettikten sonra, ılık su ve şampuan ile saçlarınızı durulayabilirsiniz. Bu karışımı haftada 2 kez uygulayarak, normalden daha hızlı uzayan saçlara sahip olabilirsiniz.

Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Maybelline Master Blush allık paleti incelemesi

BİR YORUM YAPIN 5

Abdullah bilbay 2 yıl önce

Ben Abdullah bilbay Yazımı paylaştıgınız için çok teşekkür ederim. Teşekkürler yasemin.com ailesi ara sıra size guzellik ilgili yazılar atarım.

Toplam 1 beğeni

ABDULLAH BİLBAY 2 yıl önce

Siyah turpuntan gelen GÜZELLİK SAÇ ARAŞTIRMACISI VE TASARIMCISI ABDULLAH BİLBAY'DAN GÜZEL BİR ARAŞTIRMA siyah turp seveni azda olsa içindekiler saçlar için mucize besin kaynağı özellikle beyaz saçlar için. Saçları beyaz olanlar için küçük bir kür. Yapılışı da bir o kadar kolay 1 dilim turp ile 1 kaşık çörek otu yağı ve Hindistan cevizi yağı karışımlarıyla beyaz olan bölgelere sürüp 30 dk boyunca bekletip ılık su ile şampuan ve sabunsuz ile yıkıyorsunuz 1 gün sonra şampuan veya sabun ile yıkayabilirsiniz.

Toplam 3 beğeni

sibel 5 yıl önce

Saçlarımın her zaman uzun bakımlı ve sağlıklı olmasını istiyorum ama hep uzamaya başladığında kırıklar oluyor ve uzama duruyor kestir yine aynı uzunluğa gelince aynı durum bu yüzden sağlıklı uzatma yolu ararken likit keratin dip bakım yağı ile karşılaştım tavsiye üzerine saçlarım likit keratin den sonra sağlıklı uzuyor ve normalden hızlı uzamasına rağmen kırık falan da yok uzamada durmuyor yıpranma olmadığı için uzun saç seven benim için likit keratin dip bakım yağı vazgeçilmez.

Aysu 5 yıl önce

Ben de aynı ürünleri kullandım çok memnun kaldım

ecrin 5 yıl önce

Saçta yumurta fikri beni çok rahatsız ediyor ya arındırdığıma inanana kadar saçlarım yıpranır bu sebeple ben patentli keratin kullanıyorum hızlı bir şekilde uzatıyor saçlarımı ve saf keratin olduğu için saçlarım daha sağlıklı oluyor 1 taşla 2 değil bir sürü kuş :)