Uygun fiyatlı far bazı önerisi

Son zamanlarda birçok blogger tarafından övgü ile anlatılan The Balm markasının "Put Lid On It" isimli far bazını sizler için inceledik. İşte The Balm Put Lid On It far bazı incelemesi...

Gratis mağazalarının en renkli ve en farklı ambalajına sahip olan The Balm, uygun fiyatları ve başarılı ürünleri ile gerek bloglarda gerekse kozmetik marketlerde çok fazla tavsiye ediliyor. "Yasemin.com" ekibi olarak son zamanlar çok konuşulan The Balm Put Lid On It far bazını sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

İşte The Balm Put Lid On It far bazı incelemesi:

Ürün renkli gibi görünse de krem kıvamında olduğu için göz kapaklarına sürüldüğünde kolayca dağılıyor. Göz makyajının kalıcı olması için kullanılan far bazı, eyeliner ve kalem uygulamasında da kalıcı etki ve canlılık sağlayabiliyor.

Ürünü uyguladıktan sonra bir kaç saniye kurumasını bekleyin. Daha sonra dilediğiniz gibi göz makyajınızı yapabilirsiniz. Put Lid On It, göz makyajının kalıcı olmasını sağlarken aynı zamanda belirgin bir canlılık ve parlaklık katıyor. Bu açıdan güçlü pigmente sahip olan farları, gönül rahatlığı ile gözünüze uygulayabilirsiniz.

Ürünün en önemli özelliği ise, ne çok katı ne de sıvı olması. Orta kıvamda olan bu baz, göz kapağınada ağırlık hissi vermiyor.

The Balm Put Lid On It far bazının fiyatı ise, 29,90 TL'dir.

Bıldırcın yumurtası ile saç gürleştirme maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Bıldırcın yumurtası ile saç gürleştirme maskesi
Pembe paperbag pantolon ile 4 farklı kombin

İLİŞKİLİ HABER

Pembe paperbag pantolon ile 4 farklı kombin
Avon vücut spreyleri incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Avon vücut spreyleri incelemesi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0