Madonna’nın güzellik sırları

Güzelliği ve fiziğiyle dillere destan olan Madonna'nın herkese taş çıkartan güzelliğinin sırları nelerdir? İşte ünlü şarkıcı Madonna'nın güzellik sırları...

"Popun Kraliçesi" olarak bilinen Madonna, 60 yaşında olmasına rağmen fiziği ve güzelliği ile oldukça konuşuluyor. Aslında Madonna'nın güzelliğinin en önemli sırrı, erken yaşlarda cildi için tedbir almasıdır. Cilt bakımını düzenli olarak yapan Madonna'nın güzellik sırlarını sizler için araştırdık. 

İşte ünlü şarkıcı Madonna'nın güzellik sırları:

Sabahları yüzünü yıkadıktan sonra kırışıklık karşıtı nemlendirici kremini süren Madonna, ardından yine aynı serinin kırışıklık karşıtı günlük serumunu kullanıyor.

Günlük makyajında allık ve maskara kullanmayı tercih eden Madonna, ağır makyaj yapmayı sevmiyor.

- Madonna, makyajını çıkardıktan sonra yüz temizleme cihazı ile yüzünü temizliyor ve kırışıklık karşıtı cilt bakım sütünü uyguluyor.

Cildine her gece yatmadan önce nemlendirici serum süren Madonna, cilt bakımını daha çok profesyonel ellere bırakmayı tercih ediyor.

En sevdiği makyaj malzemesi allık olan Madonna, bazen makyaj yapmak yerine sadece allık sürmekle yetiniyor.

- Sebze ağırlıklı beslenmeye dikkat eden Madonna, spor yapmayı asla ihmal etmiyor ve sporu daima hayatının merkezinde tutarak selülit sorunuyla savaşıyor.

Hafta da iki kez cilt bakımına giden Madonna, bazen evde kendine cilt bakım maskeleri hazırlayarak bakım yapıyor.

Tatil çantanızda mutlaka olması gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Tatil çantanızda mutlaka olması gerekenler
En pratik makyaj paletleri

İLİŞKİLİ HABER

En pratik makyaj paletleri

BİR YORUM YAPIN 0