Tatil çantanızda mutlaka olması gerekenler

Tatil sezonunun gelmesiyle birlikte tatil çantaları hazırlanmaya başlandı. İşte tatil çantanızda mutlaka bulunması gereken önemli parçalar

Tatile çıkarken en zoru çanta hazırlamaktır. Bazen tatil çantanızı hazırlarken en önemli olan parçaları çantanıza koymayı unutabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak, sizler için tatil çantanızda olması gereken en önemli parçaları derledik.

İşte tatil çantanızda mutlaka bulunması gereken önemli parçalar:

- CEKET YA DA İNCE SÜVETER
Yaz aylarının serin gecelerine karşı mutlaka tatil çantanızda bir ceket yada ince süveter bulundurmalısınız. Çok kalın kumaş yerine ince kumaşlı kıyafetler tercih ederseniz çantanızı gereksiz yere ağırlaştırmamış olursunuz.

- DAVETLER İÇİN ELBİSE
Ani gelişen davetler için çantanız da olması gereken bir diğer önemli parça da elbisedir. Davetlerde rahatlıkla giyebileceğiniz ve size yakışacağından emin olduğunuz elbiselerinizi tatil çantanıza koymayı unutmayın.

- AYAKKABI ÇEŞİTLERİ
Sahilde, gündelik ve özel davetlerde giyebileceğiniz ayakkabı ve terlikleri çantanıza koymalısınız. Aksi takdirde parmak arası terlik ile davete gitmek zorunda kalabilirsiniz.

- GÖZLÜK
Tatil çantalarının olmazsa olmazlarından bir diğeri güneş gözlüğüdür. Gözlerinizin güneş ışınlarının zararlarından kurtarmak için mutlaka orijinal gözlükler kullanmalısınız.

- FARKLI ŞAPKA ÇEŞİTLERİ
Kıyafetleriniz ile rahatlıkla kombinleyebileceğiniz farklı şapkalar ile hem tarzınızı konuşturabilir hem de cildinizi güneşten koruyabilirsiniz.

GÜNEŞ KORUYUCU KREM
Tatil çantanızda olmazsa olmaz en önemli şey güneş koruyucu kremlerdir. Yüksek faktörlü güneş koruyucu kremler ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz.

- SBF İÇEREN NEMLENDİRİCİ
Sadece güneş kremi sürmek cildinizi korumayacaktır. Bu yüzden SBF içeren nemlendiriciler ile cildinizi nemlendirmeli, cildinizin kurumasını ve tahriş olmasını engellemelisiniz.

- SBF İÇEREN LİP BALM
Dudaklarınız da cildiniz gibi güneşten oldukça etkilenir. Bunun için tatil çantanızda mutlaka SBF içerikli bir lip balm bulundurmayı unutmayın.

- SAÇ YAĞI
Güneşin zararlı etkilerine karşı saçlarınızı korumak için nemlendirici etkili bir saç bakım yağı mutlaka tatil çantanızda bulunmalıdır.

- EPİLATÖR
Tatilde istenmeyen tüyler ile ilgili sorunlar yaşamamak için mutlaka yanınızda bir epilatör götürmelisiniz.

- KİTAP
Boş vakitlerinizde yanınıza aldığınız kitabınız ile keyifli vakit geçirebilir ve tatilinizi güzelleştirebilirsiniz.

- SU GEÇİRMEZ HOPARLÖR
Tatilde, deniz kenarında da rahatlıkla kullanabileceğiniz bir hoparlör ile istediğiniz şarkıları dinleyebilir, eğlencenize eğlence katabilirsiniz.

Güneş gözlüğü seçerken nelere dikkat edilmelidir?

İLİŞKİLİ HABER

Güneş gözlüğü seçerken nelere dikkat edilmelidir?
150 TL'ye 3 farklı kombin önerisi

İLİŞKİLİ HABER

150 TL'ye 3 farklı kombin önerisi
Banyo dekorasyonu için farklı öneriler

İLİŞKİLİ HABER

Banyo dekorasyonu için farklı öneriler
Madonna’nın güzellik sırları

İLİŞKİLİ HABER

Madonna’nın güzellik sırları
2018 Yazının en güzel plaj çantaları

İLİŞKİLİ HABER

2018 Yazının en güzel plaj çantaları
Bayram tatili için nerelere gidilir?

İLİŞKİLİ HABER

Bayram tatili için nerelere gidilir?

BİR YORUM YAPIN 0