Seyahat makyaj çantasında ne olmalı?

Seyahat makyaj çantasında olması gereken malzemeleri sizler için derledik. İşte seyahat makyaj çantanıza mutlaka koymanız gerekenler...

Seyahate çıkacak olan kadınlar için zorlu süreçlerden biri makyaj çantası hazırlamaktır. Bir sürü gereksiz malzemeyi yanınıza alıp ağırlık yapmaktansa gerekli malzemeleri alarak hem yerden hem de yükten tasarruf edebilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak, seyahat makyaj çantanızda mutlaka olması gerekenleri derledik. 

İşte seyahat makyaj çantanızda olması gerekenler:

- FAR PALETLERİ
Çok amaçlı kullanılan far paletlerinden edinirseniz aynı ürünle hem göz makyajınızı yapabilir hem allık olarak sürebilir hem de aydınlatıcı-bronzer olarak kullanabilirsiniz.

- ÇİFT TARAFLI FIRÇALAR
Tek taraflı fırçalardan ziyade çift taraflı fırçalar hem fazla yer kaplamaz hem de bir fırça ile birçok işi rahatlıkla yapmanıza olanak sağlar.

- YÜZ TEMİZLEME JELİ - TONİK
Makyajınızı çıkarmak için yüz temizleme jelinizi ve toniklerinizi çantanıza koymayı unutmayın. Bu gibi ürünlerin fazla yer kaplamaması için boş küçük sprey şişelerine azar azar koyabilirsiniz. Böylelikle hem kaybolma riskine karşı önlem almış hem de fazla yer kaplamamış olursunuz.

- SİYAH GÖZ KALEMİ YA DA EYELİNER
Siyah göz kalemi ya da eyeliner, bazen makyajın kurtarıcı parçalarından olabilir. Bu ürünlerin herhangi birini kullanarak kısa sürede etkileyici bir göz makyajı yapabilirsiniz.

- MASKARA
Makyaj çantalarının olmazsa olmaz ürünlerinden biri olan maskara, seyahat çantanızda da olması gereken en önemli parçalardan biridir. Maskara ile bakışlarınıza derinlik katabilir, kirpiklerinizin dolgun ve uzun görünmesini sağlayabilirsiniz.

- KAPATICI
Cildinizde rahatsız olduğunuz lekeler varsa seyahat makyaj çantanızda mutlaka bir tane kapatıcı bulundurmalısınız.

- KAŞ KALEMİ
Seyrek ve ince kaşlarınızı doldurmak için ya da tatilde yanlış alınan kaşları kamufle etmek için çantanızın içine bir kaş kalemi atmalısınız.

- DUDAK KALEMİ
Dudaklarınızı renklendirmek ya da çevresini çizerek dolgun bir görüntü elde etmek istiyorsanız dudak kaleminizi de yanınızdan ayırmamalısınız.

- RUJ
Makyajın vazgeçilmezi olan rujlar, mutlaka seyahat makyaj çantanızda olmalıdır. Size en çok yakışan 2 ruju yanınıza alabilir, bunlardan birini gece diğerini de gündüz kullanabilirsiniz.

En iyi cilt bakım maskeleri

İLİŞKİLİ HABER

En iyi cilt bakım maskeleri
Sleek'ten alınması gereken ürünler

İLİŞKİLİ HABER

Sleek'ten alınması gereken ürünler
Sezonun trend elbise modelleri ile 3 farklı kombin

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend elbise modelleri ile 3 farklı kombin
Sivilcelere karşı etkili çözüm Kiehls ürünleri

İLİŞKİLİ HABER

Sivilcelere karşı etkili çözüm Kiehls ürünleri

BİR YORUM YAPIN 0