Sivilcelere karşı etkili çözüm Kiehls ürünleri

Son yıllarda sivilceleri yok etmek için üretilen birçok ürün var. Sizler için piyasadaki sivilceleri en iyi gideren üç Kiehl's ürününü detaylı bir şekilde inceledik. İşte sivilcelere karşı etkili çözüm Kiehl's ürünleri...

Aniden çıkan sivilcelere profesyonel ürünlerle müdahale ederek hızlıca iyileşmesini sağlayabilirsiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak son yıllarda sivilce karşıtı ürünler arasında adını altın harflerle yazdıran Kiehl's ürünlerini detaylı bir şekilde inceledik.

İşte 3 Kiehl's ürününün detaylı incelemesi:

1-Blue Herbal Blemish Cleanser Treatment / 99,00 TL


Gözeneklerin temizlenmesine, yağ ve kir izlerinin yok edilmesine yardımcı olan günlük temizleyici düzenli bir şekilde kullanıldığında sivilcelerin oluşmasına engel olur. Ciltte kuruluk hissi yaratmadan siyah noktaları kolayca temizler.

2- Rare Earth Deep Pore Cleansing Masque / 142,00 TL


Amazon beyaz kili içeren, gözenekleri gözle görülür oranda küçülten, cilt dokusunu derinlemesine arındıran bu kil maskesi, sivilce lekelerini tek kullanımda en aza indirir. Aynı zamanda iltihaplı aknelerin iyileşmesine yardımcı olur.

3- Super Multi-Corrective Cream SPF 30 / 299,00 TL


Süper Akıllı Yaşlanma Karşıtı Bakım Kremi,pürüzlü doku, sıkılık kaybı, çizgi ve kırışıklıklar ve yüz hatlarının genç görünümünü yitirmesi gibi yaşlanmanın başlıca tüm işaretlerine çözüm sunar. Bu özellikler sayesinde cildin yüzeyinde oluşabilecek sivilceleri engeller.

MAC'ten alınması gereken ürünler

İLİŞKİLİ HABER

MAC'ten alınması gereken ürünler
Seyahat makyaj çantasında ne olmalı?

İLİŞKİLİ HABER

Seyahat makyaj çantasında ne olmalı?
Parfüm seçerken nelere dikkat edilmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Parfüm seçerken nelere dikkat edilmeli?
En iyi göz altı kapatıcıları

İLİŞKİLİ HABER

En iyi göz altı kapatıcıları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0