Yüz spreyi ne işe yarar? Ferahlatan ve canlandıran yüz spreyleri

Yaz sıcaklarında yüzünüzü sadece tek bir ürünle ferahlatmak ister misiniz? Kozmetik mağazalarında satılan yüz spreyleri yeni adeta yeni bir soluk getirdi. Yaz aylarında vazgeçilmeziniz haline gelecek olan yüz spreylerinin çeşitleri de bulunuyor. İsterseniz makyajınızın altına bile kullanabilirsiniz. Peki hem ferahlatan hem de bakım yapan yüz spreyleri hangisi? İşte sorunun yanıtı:

Yüzünün solgun ve yorgun göründüğü günlerde yüz spreyi kullanarak güne başlayabilirsiniz. Uzman dermatologların önerdiği yüz spreyleri, donuk cildi aydınlatmak ve ferahlatmak için kullanılıyor. Bazı yüz spreyi ürünleri yalnızca düz termal su ya da mineral sudur. Sabahları nemlendiricinin etkisini güçlendirmek için kullanabileceğiniz ve gün içinde makyajınızı tazelemeden daha uzun süre dayanabileceğiniz yüz spreyleri, birçok farklı ürünle kozmetik pazardaki yerini alıyor. Ünlü isimlerin de son yıllarda makyaj çantasından ayırmadıkları yüz spreyleri isteğe göre cilt bakımınızı da yapıyor. Donuk ve kuru bir cildi aydınlatmak ya da tek bir püskürtmeniz yeterli olacaktır. 

  • 1 - The Body Shop Yüz Spreyi / 219 TL

Sabahları yüzünüzü aydınlatacak bir ürün arıyorsanız The Body Shop'un hindistan cevizi özlü spreyi tam size göre... Makyajın üzerine de uygulanabilen bu ürün, cilde zarar veren mineral yağ ve parafin içermiyor. 

  • 2 - LR Aloe Via Aloe Vera / 175 TL

Sıcaktan bunaldığınız günlerde sadece tek bir uygulamada ferahlamak aynı zamanda cildinizi nemlendirmek isteyenlerin çok rahatlıkla kullanabileceği bu ürün, içeriğindeki yüzde 50 aloe vera jeli ve karpuz özüyle anında rahatlama sağlıyor.

  • 3 - Gülsha Gül Suyu / 249 TL

Cildinize kimyasal içermeyen ürünler kullanıyorsanız, Gülsha markasını deneyebilirsiniz. Yüzü ferahlatmak ve nemlendirmek için "Gülsha Ultimate Rose Water" spreyini kullanabilirsiniz. Bu ürün, cildi antioksidan içeriğiyle koruyor, tazeliyor ve aromaterapik etkisiyle rahatlamaya yardımcı oluyor. Paraben, alkol, SLS, mineral yağ, renklendirici ve parfüm içermiyor. 

Gülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Gülsha gül suyu neye iyi gelir?İLİŞKİLİ HABERGülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Gülsha gül suyu neye iyi gelir?

  • 4- Uludağ E Vitaminli Yüz Spreyi / 139 TL

Uludağ markasının doğal maden suyu içeren bu yüz spreyi, içerisinde bulunan E vitamini sayesinde cildin canlanmasına ve nemlenmesine imkan tanıyor. Sıcak havalarda hem ferahlatıyor hem de cildinize bakım yapıyor.

  • 5- Kiehl’s Nemlendirici Yüz Spreyi / 365 TL

Cildi nemlendirerek sağlıklı bir görünüm kazandıran bu sprey, makyaj öncesi uygulandığında cildi nemlendiriyor. Makyaj sonrasında uygulandığında lavanta, sardunya çiçeği ve biberiye yağlarının etkisi ile ferahlatıyor. 

Buharlı vantilatör işe yarıyor mu? Buharlı vantilatör soğutuyor mu?

İLİŞKİLİ HABER

Buharlı vantilatör işe yarıyor mu? Buharlı vantilatör soğutuyor mu?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0