Gülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Gülsha gül suyu neye iyi gelir?

Hoş kokusu ve hafif yapısı ile son yıllarda sıklıkla kullanılan Gülsha markasına ait olan gül suyu, doğal içeriği sayesinde her cilt tipi için faydalı olarak biliniyor. İçerisinde alkol veya herhangi bir yabancı madde kullanılmadan üretilen Gülsha Tam Gül Suyu saf olduğundan dolayı cildi pürüzsüzleştirerek tonik etkisi oluşturuyor. Peki Gülsha Tam Gül Suyu ne işe yarar ve nasıl kullanılır?

Gül suyu, her cilt yapısı için çeşitli fayda sağlıyor. Gül suyunu hangi amaçla kullanacağınıza karar vererek amacınıza uygun kullanımı gerçekleştirebilirsiniz.  Doğal içeriği sayesinde sıklıkla tercih edilen gül suyu, cildi yatıştırıyor ve renk eşitsizliğinin giderilmesini sağlıyor. Doğal antioksidan görevi gören gül suyu, ciltteki sivilce ve aknelere oldukça iyi geliyor. Farklı ürünler arasından hangisini alacağınıza karar veremiyorsanız Gülsha tam size göre. 

GÜLSHA GÜL SUYU NE İŞE YARAR?

Gülsha, en iyi gül suyu markası arasında yer alıyor. Taze Isparta gül yapraklarının damıtılmasıyla elde edilen Gülsha Tam Gül Suyu, aktif maddelerce zengin bir hidrolat. Ürün, değerli esansiyel gül yağı ayrıştırılmadan üretiliyor. Tüm cilt tipleri için uygun gül suyu; cildi temizliyor, yatıştırıyor ve nemlendiriyor. ''Gül suyu ne işe yarar?'' diye soracak olursanız tonik şeklinde kullanıldığında ciltteki fazla sebumu dengeliyor ve bu sayede sivilce gibi sorunlardan arınmış pürüzsüz bir cilt oluşuyor. Aynı zamanda güçlü antioksidan içeriğiyle de cildi koruyor ve daha parlak bir cilt görünümü sağlıyor.

Cilt üzerindeki gözenek ve yağları temizliyor, bu sayede cildi en iyi şekilde nemlendirmenizi sağlıyor. Doğal tonik görevi gören gül suyu, ciltteki kirlerin giderilmesinde önemli rol oynuyor.

Gül suyunun cilde faydaları nelerdir? Gül suyu cilde nasıl uygulanır? Gül suyu maskesiİLİŞKİLİ HABERGül suyunun cilde faydaları nelerdir? Gül suyu cilde nasıl uygulanır? Gül suyu maskesi

  • "Gül suyu cildi sıkılaştırır mı?" diye düşünüyorsanız, gül suyunun yaşlanmayı yavaşlattığını bilmelisiniz. Gül suyunun içeriğinde sert kimyasalların bulunmaması, yüksek antioksidan içermesi sayesinde cildinizi sıkılaştırarak sağlıklı kalmasını sağlıyor.

Gül suyu özellikle gözaltı şişliklerinin giderilmesinde kolaylık sağlıyor. Gül suyunu bir süre buzdolabında beklettikten sonra pamuğa sıkıp gözünüze yerleştirebilirsiniz. Bu işlemin ardından gözaltlarınızın normale döndüğünü göreceksiniz.

Sivilce ve koyu lekelerin giderilmesi için yanında limon suyu ile kullanıldığında büyük fayda sağlıyor.

Yüzünüzü mermer gibi yapacak muhteşem maske tarifi! Aloe Vera ve Gül suyu yüz maskesiİLİŞKİLİ HABERYüzünüzü mermer gibi yapacak muhteşem maske tarifi! Aloe Vera ve Gül suyu yüz maskesi
Hassas ciltlerde kullanım için uygun olan gül suyu, kızarıklığı ve tahrişi hafifletiyor.
Çantanızda taşıyacağınız gül suyu spreyi, cildinizi gün boyu taze tutmak için harika bir yöntem olacaktır.

GÜLSHA GÜL SUYU NASIL KULLANILIR?

  • Cildinizin yumuşaması, temizlenmesi, canlanması ve ferahlık kazanması için gül suyunu bir pamuğa batırdıktan sonra yüz, boyun, dekolte bölgesine gün boyu ara ara uygulayabilirsiniz.
  • Gül suyunu tonik olarak uygulayabilirsiniz.
  • Makyaj temizlemek için gül suyunu kullanabilirsiniz.
  • Pamuğa dökeceğiniz bir miktar gül suyu ile gözaltı şişkinliklerinden kurtulabilirsiniz.
  • Sabahları oluşan göz şişkinliği için buz kalıbında gül suyu dondurup sabahları kompres yapabilirsiniz.
  • Her cilt tipine uygun olduğu için çeşitli yüz maskelerinde kullanılabiliyor.
  • Baş ağrısı durumlarında gül suyu ile şakaklarınıza masaj yapabilirsiniz.
İstanbul'da romantik bir akşam yemeği için nereye gidilir? Eşle gidilecek en iyi restoranlar

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da romantik bir akşam yemeği için nereye gidilir? Eşle gidilecek en iyi restoranlar
Kabak sıyırma nasıl yapılır? Pratik zeytinyağlı kabak sıyırma tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kabak sıyırma nasıl yapılır? Pratik zeytinyağlı kabak sıyırma tarifi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0