Estée Lauder Take It Away makyaj temizleyici losyon incelemesi

Yüzdeki makyajı derinlemesine temizleyen bir ürün arayanlara müjde! İşte Estée Lauder Take It Away makyaj temizleyici incelemesi...

"Yasemin.com" ekibi olarak son zamanların en çok konuşulan makyaj temizleyicisi Estée Lauder Take It Away'i sizler için kullanıcı yorumlarıyla birlikte inceledik.

İşte Estée Lauder Take It Away makyaj temizleyici losyon incelemesi:

Yüzünüzü su ile durulamadan önce makyajdan arındırmak için Estée Lauder Take It Away makyaj temizleyici losyonunu kullanabilirsiniz.  Su bazlı olan temizleme losyonu, yumuşak bir yapıya sahip. Bu sayede makyajı kolayca yüzünüzden arındırıyor. Hem su ile hem de pamuk ile cildinize uygulayarak kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı olan makyaj malzemeleri kolayca temizliyor. Sadece yüz makyajında değil, göz makyajını da temizlemeye yardımcı oluyor. Pamukla uygulandığında ciltte yağlı bir his bırakmıyor. Kullananların bir çoğu ürün hakkında olumlu yorumlarda bulunmuş. Kokusu ile de kendine hayran bırakan Estée Lauder Take It Away makyaj temizleyici losyonu 80,00 TL'den satılıyor.

En şık ve rahat plaj elbiseleri

İLİŞKİLİ HABER

En şık ve rahat plaj elbiseleri
Tatil sonrası dengeleme diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Tatil sonrası dengeleme diyeti
Göz kapağı sarkması neden olur?

İLİŞKİLİ HABER

Göz kapağı sarkması neden olur?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0