Bronze Goddess nasıl olunur?

Her daim bronz görünmeyi sevenlere müjde! Sezonun trend makyajı baştan aşağı bronz goddess nasıl olunur sizler için araştırdık. İşte bronz goddess hakkında tüm merak edilenler...

"Yasemin.com" ekibi olarak 2018'in en trend makyajlarından biri olan Bronze Goddess'in adım adım yapılışını sizler için araştırdık.

İşte Bronze Goddess makyaj:

- Bu makyajda ilk adım kendi renk tonunuzdan koyu bir renkli nemlendirici kullanmak. 'Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer'ı' kullanabilirsiniz.

- Makyajın ikinci adımı ise sıvı bir bronzlaştırıcı ile tüm vücudunuzu bronz bir görünüme görünüme kavuşturmak. Bunun için 'Nars Likit Laguna'yı' kullanabilirsiniz.

- Bu makyajın en önemli adımı olan son kısım ise kontür paletinde bulunan en koyu rengi elmacık kemiklerinin altına, alın bölgesine, alt çeneye ve burun kenarlarına eşit miktarda dağıtarak uygulamak. 

İşte bu kadar!

En iyi mat bitişli fondötenler

İLİŞKİLİ HABER

En iyi mat bitişli fondötenler
Üzüm çekirdeği yağının cilde faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Üzüm çekirdeği yağının cilde faydaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0