Gelin olmadan önce cilt bakımı nasıl yapılır? Düğün öncesi kusursuz cilt bakım önerileri

Kusursuz bir gelin makyajı yapmak ve güzelliğinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız mutlaka düğün öncesi cilt bakım rutininizi değiştirmelisiniz. "Yasemin.com" ekibi olarak gelinlere özel 7 adımdan oluşan ürünlü cilt bakım rutini hazırladık...

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Gelin cilt bakımı yaptırmak ve kişisel bakım kürlerine başlamak, kişisel bakımınızı yapmanın harika bir yoludur ve size evlilik öncesi stresinizi azaltma fırsatı sunar. Ve elbette, özel günler için cilt bakımının her aşaması cildinizi pürüzsüzleştirmekten saçınızı güçlendirmeye kadar düğün günü görünümünüzü mükemmelleştirmenize yardımcı olacaktır. Çünkü kim büyük günde en iyi şekilde görünmek istemez?

Düğün öncesi sivilce, akne, sivilce izi, güneş lekeleri, koyu lekeler, cilt tonunda oluşan dengesizlikler, gül hastalığı, ciltte kuruluk, büyük gözenekli görünüm, siyah noktalar, beyaz noktalar, göz altı torbaları ve göz altındaki koyu halkalar gibi cilt problemleri tedavi edilmelidir. Bu açıdan cilt bakımı için biraz zaman gerekir. Düğün tarihinizden en az 6 ay önce bu şekilde bir kamp planlamanız ve başlamanız önemlidir.

2021 en trend sade gelinlik modelleri neler? En güzel sade gelinlik modelleriİLİŞKİLİ HABER2021 en trend sade gelinlik modelleri neler? En güzel sade gelinlik modelleri

  • 1. ADIM: CİLDİNİZİ ARINDIRIN

Düğün öncesi cilidnizdeki siyah noktaları ve açık gözenekleri sıkılaştırmak için 'Panasonic Facial Steamer with Nanoe Care Technology' buhar makinesini kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde cildiniz yorulmadan herhangi bir ürün gerektirmeden ferahlayacak ve cildinizin dokusu eşitlenecek. 

Fiyatı: 1.482 TL

  • 2.ADIM: SİVİLCELERİ YATIŞTIRIN, YOK EDİN

Rapid Relief Acne Spot Treatment

Rapid Relief Acne Spot Treatment

Düğün günü sabah uyandığınızda stres ve yorgunluktan dolayı yüzünüzde bir sürpriz sivilce ile karşılaştıysanız panik yapmayın. Sivilceyi asla sıkmayın ve elinizle dokunmayın. Sivilceyi yok etmek için anında etkili bir krem ile kızarık görünümünü azaltın, sonrasında makyaj yaparken collector yardımıyla yok edebilirsiniz. Bunun için Murad markasının 'Rapid Relief Acne Spot Treatment' kremini kullanabilirsiniz.

Fiyatı: 409 TL

  • 3.ADIM: GÖZ ALTI MORLUKLARINA VEDA EDİN

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels

Yorgunluktan ve düzensiz uykudan dolayı oluşan göz altı morluklarınızı pratik bir maske ile yok etmek için mutlaka bir ürün yanınızda bulundurmalısınız. Göz altını soğutan ve yorgun görünümü ortadan kaldıran maskelerle birkaç dakika içinde göz altlarınızı eskisinden daha iyi bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 'Skyn Iceland Hydro Cool Firming Eye Gels' pratik maskeyi kullanabilirsiniz.

Fiyatı: 540 TL

  • 4.ADIM: YÜZ MASAJINI UNUTMAYIN

Dr. Jart+ Liftra Shaper

Dr. Jart+ Liftra Shaper

Yüzünüzdeki şişkinliği azaltmak ve makyajın cildinize tam oturması için yüz masajı yapabilirsiniz. Bunun için kozmetik dünyasında bir çok ürün bulunuyor. "Yasemin.com" ekibi olarak size önerimiz 'Dr. Jart+ Liftra Shaper'. Güzelliğinizi profesyonel ürünlere emanet etmelisiniz. Bu ürünün ayrıntılı incelemesi için tıklayabilirsiniz.

Fiyatı: 1.311TL

  • 5.ADIM: DUDAK BAKIMI

Mac Lip Scrubtious - Candid Nectar

Mac Lip Scrubtious - Candid Nectar

Cildinizin kusursuz olmasıyla uğraşırken, dudaklarınızı ihmal etmeyin. Rujunuzun parça parça görünmemesi ve pürüzsüz bir uygulama için 'Mac Lip Scrubtious - Candid Nectar' kullanabilirsiniz. Makyaj saatinden önce uygulayıp dudaklarınıza yoğun ve etkili bir bakım yapabilirsiniz.

Fiyatı: 228 TL

  • 6.ADIM: YUMUŞATICI BAKIM

Origins - Ginzing Peel-Off Mask

Origins - Ginzing Peel-Off Mask

Makyaja saatler kala cildinize uygulayacağınız etkili bir maske ürünlerin homojen bir şekilde yüzünüze yerleşmesini sağlayabilir. 'Origins - Ginzing Peel-Off Mask' kullanarak cildinizi yenileyip yumuşak hale kavuşturabilirsiniz. 

Fiyatı: 260 TL

  • 7.ADIM: NEMLENDİRİN

Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base

Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base

Makyajınızın kusursuz ve pürüzsüz görünmesi için nemlendirici şart. Ancak seçtiğiniz nemlendiriciye dikkat etmelisiniz. Bazı nemlendiriciler makyaj ürünlerine uyumlu olmayabilir. Makyaj sonrasında ürünlerin ciltle bütünleşmesini veya homojen bir şekilde dağılmasını engelleyebilir. Bu yüzden önceden denediğiniz ve üzerine makyaj yaptığınızda sorun çıkarmayan bir nemlendirici tercih etmelisiniz. Size önerebileceğimiz en iyi ürün 'Bobbi Brown - Vitamin Enriched Face Base'. Bu ürün cildinizi nemlendirirken aynı zamanda makyajın cilde yapışmasını sağlıyor.

Fiyatı: 680 TL

Esra Erol'un stili! Esra Erol'un kıyafetleri ve markaları

İLİŞKİLİ HABER

Esra Erol'un stili! Esra Erol'un kıyafetleri ve markaları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0