Kusursuz oje sürmenin püf noktaları

Ellerinizi bakımlı ve özenli gösteren ojeyi kusursuz bir şekilde tırnaklarınıza sürmek ister misiniz. Sizler için pratik oje sürmenin yollarını araştırdık. İşte kusursuz oje sürmenin püf noktaları...

Oje parmaklarda ne kadar güzel dursa da sürmesi de bir o kadar zordur. Ancak dikkat etmeniz gereken birkaç püf noktası var. "Yasemin.com" ekibi olarak oje sürmenin ayrıntılarını araştırdık.

İşte oje sürmenizi kolaylaştıracak pratik bilgiler:

Tırnaklarınızın mutlaka aynı ölçüde olmasına özen gösterin. Aksi taktirde oje sürseniz bile zarif bir görüntü elde edemeyeceksiniz.

Tırnak yapısına göre tırnaklarınızı törpülemeyi tercih edin. Dar tırnak yapısına sahipseniz köşeli, yaygın tırnak yapısı ise uzatarak köşelerden altları incelte bilirsiniz.

- Kendiniz oje süremiyorsanız, parmaklara takılan aparatları kullanabilirsiniz.

- Oje sürerken mutlaka tırnağınızın dibinden ucuna doğru uygulayın. Ojenizin üzerinden tekrar tekrar geçmek görüntüyü bozacaktır.

- Ojenizi ince katman halinde sürün. Kuruduktan sonra ikinci katı uygulayın.

- Tırnak bakımı ve oje sürme işlemi bittikten sonra nemlendirici sürerseniz, ojelerinizin kusursuz görünmesini sağlayabilirsiniz.

Sezonun yeni çıkışı: Yandan çıtçıtlı pantolon

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun yeni çıkışı: Yandan çıtçıtlı pantolon
Kırışıklık karşıtı ev yapımı krem

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklık karşıtı ev yapımı krem
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0