Fondötensiz makyaj nasıl yapılır?

Bayramda doğal bir makyaja yapmaya ne dersiniz? Kusursuz ten makyajı yapmanın püf noktalarını sizler için araştırdık. İşte detaylar...

Fondöten, özellikle yaz aylarında cilde yağlı ve ağır bir görüntü bıraktığı için çok tercih edilmiyor. Cildinizi daha doğal ve canlı göstermek için gündüz kullanımına uygun CC kremler var.Bu ürünler ince yapısı sayesinde ciltte doğal duruyor. Ayrıca concealer satın alırken de cildin yapısına uygun ve ince yapıda olmasına dikkat etiğinizde kusursuz ve doğal bir görünüme sahip oluyorsunuz. Doğal duran makyaj ürünlerinin detayları...

Pure Beauty CC Krem / 37.00 TL

Cilt tonunu düzenleyen, cildi nemlendiren ve güneş ışınlarından koruyan bir ürün arıyorsanız CC kremleri deneyebilirsiniz. CC kremi el, fırça ya da sünger kullanarak sürebilirsiniz. 

Rimmel London Match Concealer Kapatıcı / 22.90 TL

Göz altlarınızda morluk sorunu yoksa aydınlatma özelliği olan kapatıcıları kullanabilirsiniz. 

Avon Glow Bronzing Pearls Blusher / 54.50 TL

Cildinizi aydınlatmak ve boyutlandırmak için ışıltılı allıkları tercih edebilirsiniz. 

Flormar Siyah Göz Kalemi / 6.90 TL

Göz makyajında far kullanmak istemiyorsanız siyah bir göz kalemini alt ve üst kirpik kirpiklerine uygulayarak kalem fırça ile dağıtabilirsiniz. 

Max Factor 2000 Calorie Mascara / 47.00 TL

Göz makyajını kirpikleri kaldırarak kıvıran bir rimel ile tamamlayabilirsiniz.

Outrageous Plump Effect – Dudak Parlatıcısı / 34.90 TL

Yoğun yapıdaki rujları kullanmak istemiyorsanız 2018 ruj trendleri arasında yer alan dudak parlatıcılarını kullanabilirsiniz.

Tırnakları güçlendirmek için ne yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Tırnakları güçlendirmek için ne yapılır?
Bayramda nasıl zayıflarım ?

İLİŞKİLİ HABER

Bayramda nasıl zayıflarım ?
Sonbahar tesettür giyimde 'Kore' rüzgarı

İLİŞKİLİ HABER

Sonbahar tesettür giyimde 'Kore' rüzgarı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0