Cildin rengini açan doğal kür tarifi

Doğal yöntemlerle cildinizin renk tonunu eşitlemek istiyorsanız, domates maskesini deneyebilirsiniz. İşte cildin renk tonunu açan doğal kür tarifi...

Güneş lekeleri, sivilceler ve makyaj kalıntıları zamanla cildin renk tonunun koyulaşmasına yani kararmasına sebep olabilir. Oluşan bu kararmayı kimyasal madde içeren kozmetik ürünleriyle açmak yerine, doğal karışımlarla kullanarak da yapabilirsiniz. Sizler için cildin renk tonunu açan doğal domates maskesi tarifini araştırdık. 

İşte cilt tonunu beyazlatan domates kürü:

Malzemeler
Yarım patates
Yarım domates
Bir çay kaşığı bal

Yapılışı

Rendelenmiş patates ve domates suyuna birkaç damla bal ekleyin. Karışımı, cildinize nazikçe sürün.  5-10 dakika bekledikten sonra ıslak bir bezle temizleyin.

Karışımı haftada 1 defa uygulayarak etkili bir sonuç elde edebilirsiniz.

Kırmızı ruj sürmenin incelikleri

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı ruj sürmenin incelikleri
Saç tipine göre fırça seçimi

İLİŞKİLİ HABER

Saç tipine göre fırça seçimi
Sezonun trend parçası beyaz etekler

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend parçası beyaz etekler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0