Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Kapatıcı incelemesi

Son zamanların en çok konuşulan kapatıcısı 'Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage'i sizler için mercek altına aldık. İşte Urban Decay Naked Skin Kapatıcı incelemesi...

Cildinizdeki lekeleri,göz altı morluklarını ve sivilceleri gizlemek için kapatıcılar her zaman kurtarıcı bir tercih olmuştur. Ancak fondöten kadar kapatıcıyı da seçerken özen göstermek gerekir. Cildinizin rengi ve yapısıyla mutlaka uyumlu olması gerekir. Sizler için son zamanların en çok tercih edilen Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage kapatıcısını sizler için inceledik. 

İşte Urban Decay Naked Skin Weightless Complete Coverage Kapatıcı incelemesi:

Yarı mat olan bu kapatıcı günlük kullanım için oldukça uygun bir yapıya sahip. Yeşil çay özlü olduğundan aynı zamanda cilde bakım yapar. Cildi pürüzsüz göstererek genç bir görünüm sağlar. Kaliteli ambalajı ve kitlenebilir aplikatörü sayesinde makyaj çantasında veya çantada yaşanabilecek kazalara engel oluyor. Kalın fırçası olan bu kapatıcı, ürünün sağa ve sola eşit miktarda dağılmasına yardımcı olur. Yağlı cilde sahip olanlar üründen pek memnun olmasa da kuru ve karma ciltlilerin çok severek kullandığı kapatıcılar arasında yer alıyor. İçerisinde bulunan Sodyum Hiyalüronat sayesinde cildin nemini kaybetmesine izin vermez. Aynı zamanda nemlenmesine yardımcı olur. Ürünün en önemli özelliği lekeleri, morlukları veya izleri kusursuz bir şekilde kapatıyor olması. Dokusunun hafif olmasıyla da yazın rahatça kullanabileceğiniz ideal bir ürün. Markanın reklamında yer alan bilgiye göre içeriğinde Matrixyl 3000 kırışıklık karşıtı ve toparlayıcı peptidler bulunuyor. 

Ürünün fiyatı 75 TL.

Elbise askıları ne işe yarar? Nerelerde kullanılabilir?

İLİŞKİLİ HABER

Elbise askıları ne işe yarar? Nerelerde kullanılabilir?
Bebek ve çocuklar için bayramlık kombinler

İLİŞKİLİ HABER

Bebek ve çocuklar için bayramlık kombinler
Kurban Bayramındaki özel davetlere uygun balon kollu elbiseler

İLİŞKİLİ HABER

Kurban Bayramındaki özel davetlere uygun balon kollu elbiseler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Hamide 5 yıl önce

Çok güzel bilgiler