Sezonun en trend saç modelleri

2018'in sonbahar/ kış sezonunda trend olacak saç modellerini sizler için derledik. İşte sezonun en trend saç modelleri...

Geçtiğimiz sezon podyumlarda ve sokak modasında yarım yapılmış topuzları ve bol örgüleri çok sık görmüştük. 7'den 70'e herkesin severek kullandığı bu saç modelleri yerini daha salaş ve retro modellere bırakıyor. "Yasemin.com Güzellik" ekibi olarak sizler için 2018-19 Sonbahar Kış saç trendlerini mercek altına aldık. İşte bu sezon çok göreceğimiz saç modelleri...

EKSTRA DOKU

90'lı yıllarında başında en çok kullanılan modeller arasında bir numara olan kabarık saçlar bu yıl yeniden karşımıza çıkacak. Özellikle geceden örülen saçlar sabah tek tek açılıp tarak ile kabartılmış modelleri sokak modasında çok sık göreceğiz. Krepelenmiş bu saçları özel günlerde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.

RAHAT BIRAKILMIŞ

Eminim, sizler de bu modayı duyunca çok mutlu olacaksınız. Dünyaca ünlü Paris moda haftasında en dikkat çeken saç modelleri arasında 'yataktan kalmış' gibi duran modeller yer alıyordu. 2018-19 Sonbahar/kış sezonunda tüm kadınların hiç uğraşmadan yapacağı bu model, gün içerisinde vakit kaybetmenizin de önüne geçecektir. 

ARA BOY TOPUZ

Özellikle saçları uzun kadın çok tercih edebileceği ara boy topuz modelleri ile cool ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Üstelik bu modelleri yapmak oldukça basit. V yaka kazak ya da trençkotlara da çok yakışacak olan bu topuz modeli 80'li yıllarda kendini göstermişti.

Basen eriten 5 yiyecek

İLİŞKİLİ HABER

Basen eriten 5 yiyecek
Doğal nem maskesi nasıl hazırlanır?

İLİŞKİLİ HABER

Doğal nem maskesi nasıl hazırlanır?
Sivilceli ciltler için doğal bakım önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Sivilceli ciltler için doğal bakım önerileri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0