Sabahları şişen gözler için doğal yöntemler

Genellikle fazla uyku veya alerjik reaksiyonlar nedeniyle oluşan göz kapağı şişmesini evde yapabileceğiniz doğal yöntemlerle tedavi edebilirsiniz. İşte sabahları uyandığınızda şişen gözlerinize yapabileceğiniz doğal yöntemler...

Vücutta bulunan fazla su yani ödemin göz kapağına toplanması sonucuyla oluşan göz kapağı şişmesi korkulacak bir durum değildir. Özellikle de sabahları uyandığınızda bu sorun ile karşılaşıyorsanız,  pratik doğal yöntemlerle kısa sürede şişliği giderebilirsiniz. Sizler için sabahları şişen gözler için doğal yöntemleri araştırdık.

İŞTE GÖZ KAPAKLARINDAKİ ŞİŞLİĞİ GİDERMENİN DOĞAL YOLLARI

ÇİĞ PATATES

Patatesi ince bir şekilde dilimleyin. Göz kapaklarınızın üzerine koyup 10 dakika beklettikten sonra mutlaka su ile temizleyin.

SALATALIK

Salatalık dilimlerini 25 dakika boyunca gözlerinizde bekletip gözlerinizin şişliğini indirebilirsiniz.

BUZ

Buz dolu poşeti dayanabildiğiniz kadar gözlerinizin hem üzerinde hem de altında bekleterek kısa sürede şişliği giderebilirsiniz.

POŞET ÇAY

Kullanılmış poşet çayı ılıkken gözlerinizde 15 dakika boyunca bekletebilirsiniz.

YUMURTANIN BEYAZI

 

1 yumurtanın beyazını iyice karıştırdıktan sonra fırça yardımıyla göz kapaklarınıza uygulayın. Kuruduktan sonra ılık su ile temizleyin.

Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar

İLİŞKİLİ HABER

Duş perdesi ve duşakabin arasındaki farklar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0