Pratik cilt bakım maskeleri

Saatlerce vakit ayırmadan, pratik önerilerle cildinizi sağlıklı ve ışıltılı hale getirebilirsiniz. İşte tembeller için kolay cilt bakım maskeleri...

Cildinize bakım yapmak için vakit ayıramıyor ya da üşeniyorsanız sizler için hazırladığımız önerilere göz atabilir, kusursuz bir cilt elde edebilirsiniz.

İŞTE CİLDİ IŞIL IŞIL YAPAN PRATİK 4 FARKLI MASKE TARİFİ...

1- NEMLENDİREN MASKE

Sadece iki malzeme ile cildinizin nem oranını arttırabilirsiniz.  

- Bir adet yumurta sarısı ile bir kaşık sütü kasede çırpın. Daha sonra yüzünüze kağıt peçede yapıştırın. 5 dakika beklettikten sonra ılık su ile temizleyebilirsiniz.

2- ELMA MASKESİ

Elmanın hem sağlık hem de güzellik açısından oldukça önemli bir yere sahiptir. Elmayı tüketirken aynı zamanda cilt bakımı yapabilirsiniz.

- 1 adet elmayı rendeleyerek kaseye alın. Daha sonra içerisine 2 yemek kaşığı da bal ekleyin. Karışımı tüm yüzünüze uygulayın. Ilık su ile 5 dakika sonra temizleyebilirsiniz.

3-SİYAH NOKTA MASKESİ

Burnunuzun üzerindeki siyah noktaları yalnızca 5 dakika da yok edebilirsiniz.

- Birer yemek kaşığı limon ve yoğurdu kasede çırpıp, burnunuzun üstüne sürün. 5 dakika bekletip, soğuk su ile durulayın.

4- YAĞLI CİLTLER İÇİN MASKE

Oldukça pratik bir maske ile cildinizin yağ oranını normal seviyelere indirebilirsiniz.

- Bir kaşık bal ve limonu karıştırın. Daha sonra karışımın kıvamını bozmayacak şekilde süt ekleyin. Homojen hale geldiğinde tüm cildinize uygulayabilirsiniz.

Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi
Öğrenci odası dekorasyon önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Öğrenci odası dekorasyon önerileri
Peeling uygularken dikkat etmeniz gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Peeling uygularken dikkat etmeniz gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Ahu 5 yıl önce

4 numara sürekli yaptığım bir maskedir tavsiye olunur

Toplam 1 beğeni