Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi

İlerleyen yaşlarda görülen kırışıklığı hızlıca önlemek için doğal yöntemleri kullanabilirsiniz. Sizler için evde hazırlayabileceğiniz kırışıklık kreminin tarifini araştırdık. İşte ev yapımı kırışıklık karşıtı krem...

Cilt elastikiyetini zaman geçtikçe kaybeder. Buna yaşam koşulları, hava şartları ve sağlıksız beslenme de eklenince kırışıkların oluşması kaçınılmaz hale gelir. "Yasemin.com" ekibi olarak, bu kırışıklıkların oluşmaması için uygulamanız gereken doğal karışımları araştırdık.

İşte kırışıklık sorununu çözecek mucizevi karışım:

MALZEMELER:

- 1 adet yumurta sarısı,
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı veya tatlı badem yağı,
- 1 çay kaşığı vazelin

HAZIRLANIŞI:

İşe ilk olarak vazelini mikrodalga fırında eriterek başlayın.. Eğer mikrodalga fırınınız yoksa benmari usulü de eritebilirsiniz. Daha sonra yumurta sarısını ve tercih ettiğiniz yağı ilave ediniz, bütün malzemeler iç içe geçene kadar güzelce karıştırın. 

Hazırladığınız kremi yüzünüze sürerek 1 saat bekleyin ve cildiniz maskeyi iyice emdikten sonra ılık su ile durulayın. Bu işlemi haftada 1-2 kere tekrarlayabilirsiniz. Bu uygulamadan sonra bir cilt yağı ile cildinize masaj yaparak yüz kaslarınızı rahatlatıp kırışıklık oluşumunun önüne geçebilirsiniz.

4 ayda 20 kilo verdiren 'Kefir diyeti'

İLİŞKİLİ HABER

4 ayda 20 kilo verdiren 'Kefir diyeti'
Hangi yüz şekline hangi kahkül yakışır?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi yüz şekline hangi kahkül yakışır?
Solgun ciltler için bezelye maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Solgun ciltler için bezelye maskesi
Pratik cilt bakım maskeleri

İLİŞKİLİ HABER

Pratik cilt bakım maskeleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0