Saç rengine uygun makyaj tüyoları

Makyajını gösterişli ve kusursuz göstermesi için saç renginiz ile uyumu çok önemlidir. Sizler için saç rengine göre makyaj nasıl olmalıdır araştırdık. İşte tüm detaylarıyla saç rengine uygun makyajın ayrıntıları...

Giydiğiniz kıyafetler kadar saçlarınız da dış görünüşünüzde önemli bir yere sahiptir. "Yasemin.com"  Güzellik ekibi olarak sizler için uzmanların görüşlerini değerlendirerek, saç rengine uygun makyaj nasıl olmalı ve nelere dikkat etmeli araştırdık.

İŞTE SAÇ RENGİNE UYGUN MAKYAJIN TÜYOLARI...

1- SİYAH SAÇ

Eğer saçlarınızın rengi siyahsa mutlaka gözlerinizi ön plana çıkaran bir makyaj yapmalısınız. Sade bir makyaj olmasını istiyorsanız açık renkli allık tercih edebilirsiniz. Siyah saçlara en uygun ruj rengi seçimi ise kırmızıdır.

2- KIZIL SAÇ

Saç renginiz bakır tonlarına yakınsa turuncunun her tonunu gözlerinizde kullanabilirsiniz. Eğer cilt tonunuz beyaz ise sarı fondöten kullanmamaya özen gösterin. Pembe allık da kızıl renk saçlara çok yakışabilir.

3- SARI SAÇ

Saçlarınızın rengi sarı, ten renginiz de beyazsa mutlaka pastel tonlarında göz makyajı yapmalısınız. Gri far ve pembe ruj ile de dikkat çeken bir görünüm yaratabilirsiniz.Pembe tonlarının haricinde kırmızının da her tonunu özgürce kullanabilirsiniz.

4- KAHVERENGİ SAÇ

Kahverengi saçlara sahip kadınlar makyaj yaparken diğerlerine göre daha fazla dikkatli olmalıdır. Yaptığınız makyaj solgun görünmenize yol açabilir. Bu yüzden şeftali tonlarında allık seçmeli ve koyu bir göz makyajı yapmalısınız.

Buğulu, dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Buğulu, dumanlı göz makyajı nasıl yapılır?
Sezonun trend panço modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun trend panço modelleri
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0