İş yerinde kullanabileceğiniz pratik saç modelleri

Saçlarını her sabah şekillendirmek için üşenenlere muhteşem bir haberimiz var. Yapımı pratik duruşu muhteşem üstelik herkesin çok beğeneceği iş yerinde yapabileceğiniz saç modellerini mercek altına aldık. Her sabah şöyle 5 dakikada hatta yolda giderken bile yapabileceğiniz pratik saç modelleri...

Son yıllarda dağınık topuzlar, şekilli örgüler popüler olsa da iş hayatında her zaman şık ve özenli görünmek durumunda kalan kadınlar için her sabah saçlarını şekillendirmek oldukça zor bir hal alabilir. "Yasemin.com" ekibi olarak sabahları saçlarını yapmaya üşenen kadınlar için pratik yapabileceği saç modellerini bir araya getirirdik.

İŞTE İŞ YERİNDE KULLANABİLECEĞİNİZ ŞIK VE PRATİK SAÇ MODELLERİ

saç modelleri

saç modelleri

Günlük hayatta da kurtarıcı olan topuz modelleri, sizi olduğunuzdan daha zarif ve ince gösterebilir. Hafif bir makyajla bu işi bitirebilirsiniz. Evde kullanmadığınız fular ile de saçlarınıza farklılık katabilirsiniz.

pratik saç modeleri

pratik saç modeleri

Özellikle saçlarının uzunluğundan şikayetçi olan kadınlar, sabahları kabaran saçlarını yan örgü yöntemi ile kusursuz hale getirebilirler.  Örneğin; gece uyumadan önce saçlarınızın ön ve orta kısmından bir parça örerek uyuyup, sabah uyandığınızda açıp, yandan topladığınızda muhteşem bir şıklık oluşturabilirsiniz.

en kolay saç modelleri

en kolay saç modelleri

Saçlarınızla stilinize cool bir hava katmak istiyorsanız, ense boy kesimler kurtarıcınız olabilir. Hem cool hem de havalı görünmenize yardımcı olacak bu saç kesime hafif düzleştirici uyguladığınızda iş yerine gitmeye hazır olacaktır.

Tesettür giyimde lacivert kıyafetler

İLİŞKİLİ HABER

Tesettür giyimde lacivert kıyafetler
Foreo Luna yüz temizleme cihazı nedir? Ne işe yarar? Foreo gerçekten iyi mi?

İLİŞKİLİ HABER

Foreo Luna yüz temizleme cihazı nedir? Ne işe yarar? Foreo gerçekten iyi mi?
Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler

İLİŞKİLİ HABER

Diyet yaparken dikkat edilmesi gerekenler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0