Boyun ve dekolte bölgesinin bakımı nasıl yapılır? Boyun ve dekolte bölgesi gençleştirme

İlerleyen yaşla beraber düşen hücre yenilenme hızı, stres, yanlış uyku pozisyonu ve notebook, telefon gibi teknolojik aletleri kullanırken aldığınız duruş çizgisi dekolte ve boyun bölgesindeki kırışıklıkların artmasına neden oluyor. Uzmanların mutlaka bakım yapılması gerektiğini söylediği boyun ve dekolte bölgesinin bakımı için ne yapmalı? Öğrenmek için mutlaka yazımızı inceleyin.

Boyun ve dekolte bölgesindeki kırışıklık yaş ilerledikçe çoğalsa da bazı kişilerde erken yaşta görülebiliyor. Bazen vitamin ve mineral bazense genetik olarak görülen bu durumdan şikayetçiyseniz hemen harekete geçin. Yüz her ne kadar bakım yaptığınız için genç görünse de dekolte ve boyun bölgesi yaşınızı ele verebilir. Boyun ve dekoltenizin hassas yapısı, zamanın getirdiği negatif etkilere karşı oldukça savunmasız kaldıkça sarkmalar ve kırışıklar artabilir. Bu durumu kısa sürede müdahale ederek ortadan kaldırabilirsiniz. Daha genç ve bakımlı bir görünümün kilit noktalarından olan boyun ve dekolte için bakım önerilerine hazırladığımız içerikten kolayca ulaşabilirsiniz.

boyun kırışıklığı nasıl gider

boyun kırışıklığı nasıl gider

- Sabah uyandığınızda yüzünüzü yıkarken boyun bölgenizi soğuk suyla yıkamayı unutmamalısınız. Daha sonra bu alanları krem veya kaliteli bitkisel yağ ile silin. Gün içerisinde nemlendirmeyi unuttuğunuz bölgelerden biri olan boyun bölgesine mutlaka nemlendirin uygulamalı masaj yaparak ovalamalısınız.

Boyun ve dekolte bölgesine haftada 2-3 defa peeling yapabilirsiniz. öylece ölü cilt hücreleri yok olur ve kan dolaşımınızı hızlandırırsınız. En az haftada bir kez, boynun ve dekolte bölgesini vitamin barındıran maskeler ile besleyebilirsiniz.

kırışıklık nasıl gider

kırışıklık nasıl gider

Boyun maskesi de kırışıklığı azaltan ve durduran yöntemlerden biridir. Kırışıkları azaltan yöntemleri öğrenmek istiyorsanız mutlaka içeriğimizi inceleyebilirsiniz: BOYUN KIRIŞIKLIĞINI AZALTAN YÖNTEMLER

5 ADIMDA BOYUN VE DEKOLTE BÖLGESİ BAKIMI

Origins Plantscription Powerful Lifting Neck & Decollete Treatment

Origins Plantscription Powerful Lifting Neck & Decollete Treatment

Hızlı bir çözüm istiyorsanız bu serum tam size göre. Goji Bery ve tatlı badem yağı ile çizgilere savaş açan formül, cildin naturel hyalüronik asit dengesini sağlıyor ve lekeleri gideriyor.

FİYATI: 489,00 TL

Guerlain Orchidée Impériale Neck and Decollete Cream

Guerlain Orchidée Impériale Neck and Decollete Cream

Altın Orkide teknolojisiyle gençliğin kapılarını açan bu krem cildi kaldırıyor, sıkılaştırıyor ve yumuşak, pürüzsüz bir dokuyla cildi şımartıyor.

FİYATI: 1852,94 TL

Estée Lauder New Dimension Tighten+ Tone Neck/Chest Treatment

Estée Lauder New Dimension Tighten+ Tone Neck/Chest Treatment

Masaj, ödem atılmasına ve cildin kan dolaşımını hızlandırarak yeniden yapılanmasına yardımcı. Estee Lauder'ın boyun ve dekolte kremi, ambalajıyla birlikte gelen bir masaj aleti bulunduruyor.

FİYATI: 575,00 TL

Dr. Jart+ Dermask Neck & Chin Lift

Dr. Jart+ Dermask Neck & Chin Lift

Kağıt maskeler mucizevi etkileri bölgesel yaşlanmaya karşı da etkili. Boyun ve çene bölgesi için özel olarak tasarlanan bu maske yaşlanma belirtilerine savaş açıyor.

FİYATI: 59,90 TL

Clarins Extra-Firming Neck Anti-Wrinkle Rejuvenating Cream

Clarins Extra-Firming Neck Anti-Wrinkle Rejuvenating Cream

Boyun ve dekolte en hassas cilde sahip bölgelerden. Clarins'in bu kremi de bu bölgeye özel olarak nazikçe bakım yapan yeşil deniz bitkileri ve buğday şekerleri ile formülize edilmiş.

FİYATI: 561,00 TL

90'ların geri gelen moda trendleri 1990'ların tarzı nasıl elde edilir?

İLİŞKİLİ HABER

90'ların geri gelen moda trendleri 1990'ların tarzı nasıl elde edilir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0