Dermaplaning uygulaması adım adım yapılışı! Dermaplaning uygulaması 2021 fiyatları

Cildinizin adeta bebek teni gibi pürüzsüz, yumuşak olması için tüm kullandığınız ürünleri aynı zamanda yöntemleri bir kenara ayıracak mucizevi uygulamayı sizlerle tanıştırıyoruz. Hiç bir şekilde kimyasal kullanmadan yapılan Dermaplaning uygulaması son zamanların en çok merak edilen başlıkları arasına girdi. Peki Dermaplaning uygulaması nedir? Nasıl yapılıyor? Dermaplaning uygulaması ne kadar?

Dermaplaning, kimyasal içerikli ürünler kullanmadan cildin ölü derilerinin temizlenmesini sağlayan bunu yaparken de ayva tüylerini gideren bir bakım uygulamasıdır. Ölü derileri temizlenen bir cilde kısa sürede kavuşurken parlamasını da sağlayan Dermaplaning uygulaması, cildin üst yüzeyini temizleyip daha alt katmanlara daha kolay ulaşmaya olanak sağlıyor. Bazı kişilerde cildin rengini eşitlemek için de kullanılan bu uygulama, pul pul dökülen ölü derileri soyarak kolayca atıyor. Gelecekte ortaya çıkabilecek cilt anormalliklerini önleyen Dermaplaning, davetler öncesinde pürüzsüz bir cilt yüzeyi sağlamak ve makyajın görünümünü kusursuz hale getirmek bakımından popüler bir tedavi yöntemi olmuştur.

Dermaroller nedir? Dermaroller uygulaması evde nasıl yapılır? Dermaroller faydalarıİLİŞKİLİ HABERDermaroller nedir? Dermaroller uygulaması evde nasıl yapılır? Dermaroller faydaları

Dermaplaning nasıl uygulanır?

Dermaplaning nasıl uygulanır?

Draping makyaj nedir ve draping makyaj nasıl yapılır? Draping makyajın püf noktalarıİLİŞKİLİ HABERDraping makyaj nedir ve draping makyaj nasıl yapılır? Draping makyajın püf noktaları

PEKİ BU UYGULAMA NASIL YAPILIYOR?

Dermaplaning, bir uzman tarafından keskin cerrahi bıçaklarla yüzde birikmiş ölü hücreleri soyan ve kazıyan cilt tıraşlama formudur. Ölü hücreleri temizlemesine ek olarak, ince çizgilerin ve izlerin görünümünü de yumuşatmaktadır. Uygulama yapılırken yüzün temiz olması gerekir, öncesinde herhangi bir krem ya da ürün kullanılmaz, cilt kuru ve temiz olmalıdır. Kesinlikle evde uygulanabilecek bir yöntem değildir. Ve doktor olmayan kişiler yapmamalıdır. 

Dermaplaning uygulamasında makineler değil lazerle kesilmiş bıçaklar kullanılır. Cerrahi bıçaklar ancak bir hekim tarafından kullanılmalıdır. Uygulama sonrasında sanki güneşte kalmış gibi hafif kızarıklık olur, birkaç gün sonra parıldama etkisini görebilirsiniz. 6 haftada bir yaptırmanız tavsiye edilir.

Dermaplaning uygulaması nedir?

Dermaplaning uygulaması nedir?

sadsad

DERMAPLANİNG UYGULAMASI NE KADAR?

Dermaplaning uygulama 2021 fiyatları, ücretleri, sizin durumunuza, uygulama yapılacak alana, nedenine, seçilecek anestezi tipine bağlı olarak değişmektedir. Dermaplaning  fiyatları için doktorunuza muayene olmanız gerekmektedir.

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra'nın tercih ettiği kıyafetleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Aşk Mantık İntikam dizisinde Esra'nın tercih ettiği kıyafetleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0