Acnemix Jel ne işe yarar? Acnemix Jel nasıl kullanılır? Acnemix Jel fiyatı 2023

Sivilceleriyle baş etmekte zorlananlara muhteşem haberimiz var. Sadece eczanelerde satılan ve uzman doktorların önerisiyle alınması gereken Acnemix Jel, sivilceleri kısa sürede geçiriyor. Özellikle iltihaplı sivilcelere iyi gelen bu krem, sivilce izlerini de ortadan kaldırıyor. Peki Acnemix Jel ne işe yarar? Acnemix Jel nasıl kullanılır? Acnemix Jel fiyatı 2023 nedir? Öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz.

Son günlerin en çok konuşulan kremleri arasında yer alan Acnemix Jel, çok iyi sonuçlar vermesiyle adından sıkça söz ettiriyor. Uzun zamandır sivilce sorunlarıyla uğraşanların memnun kalacağı Acnemix Jel, Bilim İlaç Sanayi ve Ticaret A.ş tarafından Gebze Kocaeli’de üretilmektedir. 46.6 gramlık yuvarlak beyaz kaplarda sadece eczanelerde satılan bu jel, uzman doktor tarafından reçete edilmeden kesinlikle kullanılmamalıdır. Dermatologlar tarafından önerildiği taktirde kişilerin kullandığı bu jel,hafif katı kıvamlı ve içerisinde etil alkol bulunur. Ciltteki mevcut sivilceleri tedavi ederek tekrar çıkmasını engelleyen Acnemix Jel, 1.6 gramlık eritromisin içerikli plastik tüp, karıştırmak için beyaz çubuk ve 6 ml %70 etil alkol içeren flakondan meydana gelmektedir. İçerisinde 4 parça ürün olduğundan dolayı karıştırma işlemini eczanede yaptırabilirsiniz.

Benzoxin ne işe yarar? Benzoxin krem nasıl kullanılır? Benzoxin krem fiyatı nedir?İLİŞKİLİ HABERBenzoxin ne işe yarar? Benzoxin krem nasıl kullanılır? Benzoxin krem fiyatı nedir?

Acnemix Jel Fiyat

Acnemix Jel Fiyat

  •  Acnemix Jel'in etken maddesi benzoil peroksit ve eritromisindir. Yardımcı maddeleri ise saf su, etil alkol, karbomer, limon esansı, sodyum hidroksit, metil salisilat, dokusat sodyum, polioksil lauril eterdir. 

PEKİ ACNEMİX JEL NE İŞE YARAR?

Doktorların önerdiği bu jel, cildi üzerindeki bakterilerin çoğalmasını önler. Bu sayede yeni sivilce oluşmasına engel olur. Aşırı yağlı ciltlerin de kullanabileceği bu ürün, cildin yağ seviyesini dengeler. Sivilce izlerinin geçirilmesine dolaylı olarak katkı sağlar. En önemli özelliği ise akne sorunlarını ortadan kaldırır. 

Acnemix Jel Nasıl Hazırlanır?

Acnemix Jel Nasıl Hazırlanır?

Travazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERTravazol krem ne işe yarar? Travazol krem kullanımı! Travazol krem fiyatı

ACNEMİX JEL NASIL KULLANILIR?

Bu noktada kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu var. Uzman doktorunuzun önerisi ne kadar ise mutlaka o miktarda kullanmalısınız. Uygulamadan önce cildinizin temiz olduğuna emin olmalısınız. Günde 2 defa sabah ve akşam uygulayabilirsiniz.

Jeli yüze uygulayıp kurumasını bekleyin. Sadece akneli bölgeye uyguladığınızdan emin olmalısınız. Kuruduktan sonra ılık suyla temizleyebilirsiniz. Ellerinizi yıkamaya özen göstermelisiniz. 

Acnemix Jel Faydaları

Acnemix Jel Faydaları

ACNEMİX JEL 2021 FİYATI NEDİR?

46.6 gramlık bu jelin güncel fiyatı 154,72 TL’dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 107

Ferhat 1 yıl önce

Bu kırem sadece yüze sürülür

Nazlı 1 yıl önce

Yüzüm kızardı ne yapamam gerek

Toplam 3 beğeni

AhmeT 1 yıl önce

Bu acnemix jel bir kustu kaç ay kullanılır ilaç kaç ay gide bilir

Muharrem Budama 1 yıl önce

Bene bu kıremi Almanyada cıld doktorum yazmıştı. Doktoruma sordugumda aynısı yok Bu kırem benzeri dedi. Bene iyi geliyor Kutuyu bitirinceye kadar sabah akşam kullanıyorum. 6. Ay. sivilcilerden rahatım.

Toplam 1 beğeni

Hatice Polat 1 yıl önce

Ben bu kremi yeni aldım bu krem sadece yüze mi sürülüyor

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun