Fenistil Jel nedir? Fenistil Jel ne işe yarar? Fenistil Jel yüze nasıl uygulanır?

Çok eski yıllardan itibaren eczane raflarında satılan hem sigortalı hem de normal bir şekilde satın alabileceğiniz Fenistil Jel hakkında merak edilen soruları yanıtladık. Fenistil Jelin nasıl kullanılması gerektiğinden Fenistil Jelin faydalarına kadar birçok detayı haberimizin ayrıntılarında bulabilirsiniz.

Etken maddesi Dimentinden maleat olan Fenistil Jel, vücuttaki doğal bir kimyasal olan  histaminin etkilerine zıt yönlü etki gösteren ve alerjik belirtilerin tedavisinde kullanılır. Eczanelerden alabileceğiniz fenistil jel arı sokmaları, böcek ve sinek ısırmaları, yüzeysel hafif yanıklar, güneş yanıkları, iltihabi olmayan cilt hastalıklarına bağlı kaşıntılar ile kurdeşen gibi rahatsızların tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Uygulandıktan kısa bir süre sonra etkisini gösteren bu jel günümüzde satış rekorları kırıyor. 

Munderm Jel ne işe yarar? Munderm Jel nasıl kullanılır? Munderm Jel fiyatıİLİŞKİLİ HABERMunderm Jel ne işe yarar? Munderm Jel nasıl kullanılır? Munderm Jel fiyatı

30 gramlık alüminyum tüplerde satışa sunulan Fenistil Jel, mutlaka uzman doktor tarafından reçete edilerek kullanılması gerekir. Yanıklar ve güneş yanıkları için etkili olan Fenistil jel isilik ve su çiçeği için kullanılmaktadır.

Bu krem topikal antihistaminikler olarak adlandırılan ilaçlar sınıfından olup, hızlıca etki gösterir. 

Dolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERDolgit krem nedir? Dolgit krem ne işe yarar? Dolgit krem nasıl kullanılır?

FENİSTİL JEL NASIL KULLANILIR?

FENİSTİL JEL NASIL KULLANILIR?

FENİSTİL JEL NASIL KULLANILIR?

Öncelikle uzman doktorunuzun reçete ettiği şekilde kullanmalısınız. Bunun dışında Gün içerisinde 2 yada 4 defa kullanılması yeterlidir. Krem 1 hafta düzenli kullanıma bağlı olarak etkisini göstermektedir. Kremi uygulamadan önce bölgenin temiz olmasına özen gösterin.

FENİSTİL JEL NE KADAR?

Yerli bir üründür eczanelerde ve de internet üzerinden satışı olan Fenistil jel, 73,75 TL'dir.

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Leyla çelik 1 yıl önce

Uyuz hastalarında kullanabilirmi efendim

Toplam 4 beğeni

Şeyma Kayacan 1 yıl önce

Sivri sinek ısırdı kol ve bacak ta var 2 gün oldu bugün 3.gün daha faydası olmadı

Toplam 2 beğeni

Şeyma Kayacan 1 yıl önce

Sivri sinek ısırdı kol ve bacak ta var

Toplam 1 beğeni