Eritretin Jel ne işe yarar? Eritretin Jel nasıl kullanılır? Eritretin Jel fiyatı 2021

Yüzünüzün herhangi bir bölgesinde çıkan sivilceleri gidermek için Eritretin Jeli kullanabilirsiniz. Uzman doktorunuzun tavsiyesi üzerine kullanabileceğiniz Eritretin jel nasıl kullanılır ve 2021 fiyatı nedir merak ediyorsanız haberimizin detaylarından ayrıntılı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Hafif ve orta şiddetli aknelerin tedavisinde kullanılan Eritretin Jelin etken maddesi Eritromisin ve Tretinoin (Retinoik asit)‘ dir. Uygulandığı bölgede iltihap oluşumuna sebep olan kimyasalların etkilerini azaltan bu jel, sivilcelerin yayılmasını önlemede büyük rol oynuyor. Hem yeni oluşmaya başlamış hem de oluşmuş sivilceye etki eden Eritretin Jel, yalnızca eczanelerde satılıyor. Eğer, gül hastalığınız veya akut egzama yada ağız çevresinde  cilt iltihabı gibi bir rahatsızlığınız varsa kesinlikle bu kremi kullanmamalısınız. Kullanırken dikkat etmeniz gereken bir diğer adım ise güneş, rüzgar ya da açık yaralı olan bölgelere uygulamamanız gerektiğidir. Eritretin Jel, kullanmadan önce doktorunuzun bilmesi gerektiğini unutmamalısınız. Kremi kullanırken cildinizde kuruluk yapabilir bu yüzden nemlendirici uygulayabilirsiniz. 

Elocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERElocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2021

ERİTRETİN JEL NASIL KULLANILIR?

Uzman doktorunuzun önerdiği reçeteye göre kullanmalısınız. Bunun dışında kullanacaksanız. Bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayınız. Kuruladıktan sonra ilacı parmağınızın ucuyla ince bir tabaka halinde sürerek, hafif hareketlerle masaj yapın. Gün aşırı özellikle gece yatmadan önce tedavi edilecek bölgeye sürmeniz yeterli olacaktır. 3-4 gün sonra günde 1 kez akşamları  uygulanabilir.

ERİTRETİN JEL NE KADAR?

Eritretin Jelin 30 gramlık tüpteki fiyatı  33.30 TL'den satışa sunulmaktadır.

ERİTRETİN JEL YAN ETKİSİ VAR MIDIR?

Karın ağrısı, nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde, dudaklarda, dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda acilen doktorunuzu bilgilendiriniz.

En iyi çanta modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

En iyi çanta modelleri ve fiyatları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 7

Kğskğs 1 yıl önce

Ben yeni kullanıyorum şuan sadece yanma hissi çok fazla oluyor uygularken ama geçiyor o da bir dê kuruluk oluyor nemlendirici olarak ne kullanmam lazım en iyisi veya tavsiye verecek olan var mı

Dilay 1 yıl önce

Başta benim de sivilceler arttı ama o dönem cilt altında olan sivilceleri ortaya çıkardı sanırım. Yanak bölgemde kullanıyorum ve 1 ay sonunda gözle görülür bir fark var. Hatta daha ilk haftadan farkı hissettim. Kızarıklıklarım oldukça azaldı. Ben başka sivilce ilaçları da kullanmıştım ve onlar tahriş etmişti fakat bu jelde öyle bir sorunla karşılaşmadım henüz. Kullanmaya devam edeceğim.

Toplam 5 beğeni

sksksk 1 yıl önce

gece yatmadan önce sürdükten sonra sabah mı yıkadınız ?

Toplam 0 Beğeni

Samet 2 yıl önce

Arkadaşlar lütfen ilaç kullanımını bırakmayın biraz sivilce artacaktır ve 15. Günün sonunda cilde etki eder ve alışır 2 ay sonunda farkı görebilirsiniz fark yoksa doktorunuzdan bir üst kademe olan bir ilaç isteyin eğer yüzünüzde çok fazla tahriş kuruma olursa nemlendirici kullanabilirsiniz

Toplam 1 beğeni

Fatma 2 yıl önce

bu jeli kullaniyorum yüzde daha fazla sivilce çıktı artı yüzüm kızarıp açıyor

Toplam 5 beğeni

rojda 2 yıl önce

kullanmayı bırakırakmismiydin peki

Toplam 0 Beğeni

sinem 2 yıl önce

benimde şuan öyle doktorum dedi ara ver kızarıklık olursa

Toplam 0 Beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun