Elocon krem nedir ve ne işe yarar? Elocon kremin cilde faydaları! Elocon krem fiyatı 2023

Atopik egzama, sedef hastalığı ve alerjik dermatit gibi çeşitli cilt hastalıklarının tedavi edilmesinde oldukça etkili olan Elocon krem kısa sürede etki ederek sorunlarınızı giderebilir. Eğer siz de egzama, sedef hastalığı gibi cilt problemi yaşıyorsunuz bu kremi kullanabilirsiniz.

30 gramlık tüpler halinde satışa sunulan Elocon krem, beyaz renkli, pürüzsüz ve homojen bir ilaçtır. Etken Maddesi Mometazon furoat olan Elocon Krem, vücutta kızarıklığa, şişliğe ve iltihaba neden olan kimyasalların etkilerini azaltan ve cilt üzerine uygulanan bir kremdir. Atopik dermatit (egzama), alerjik dermatit  ( deterjan kullanımı gibi)  ve psoriasis-sedef hastalığı ( dizlerde, dirseklerde, saçlı kafa derisinde ve diğer bölgelerde kuru ve kaşıntılı kızarıklıklarla birlikte kalın, sedef rengi, iri pullanmalar -kepeklenmeler)  gibi iltihaplı deri hastalıklarının tedavisinde etkilidir. Ciltteki kaşıntı, şişlik ve kızarıklıklar için kullanılan Elocon krem, kortizonlu bir hormon ilacıdır. Güçlü bir kortikosteroiddir. 

Hametol krem ne işe yarar? Hametol krem nasıl kullanılır? Hametol krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERHametol krem ne işe yarar? Hametol krem nasıl kullanılır? Hametol krem fiyatı

Tiyokas jel krem ne işe yarar? Tiyokas jel krem nasıl kullanılır? Tiyokas krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERTiyokas jel krem ne işe yarar? Tiyokas jel krem nasıl kullanılır? Tiyokas krem fiyatı

Uzman doktorların reçete etmesiyle alınan bu kremin etken maddesine karşı bir alerjiniz varsa bu ilacı kullanmanız önerilmez. Yüzünüze 5 günden fazla sürmeyiniz. Eğer şeker hastalığınız var ise doktorunuza  danışmadan; kullanmayınız. 

Çok hasar görmüş geniş cilt yüzeylerinde ve birbiriyle temas eden cilt yüzeylerinde yapılan uzun müddetli tedavilerde ya da kapalı pansuman durumlarında bu bölgelerde toksik etkilere rastlanılabilir. 

Fastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERFastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2021

ELOCON KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir.

İlacı uygulayacağız bölgeyi temizleyiniz. Parmağınızla  ufak miktarda aldığınız ilacı ince bir tabaka halinde ilgili bölgeye yayıp hafif hareketlerle cilde yediriniz.

ELOCON KREM FİYATI 2023

Özellikle de günümüzde ciltte meydana gelen sağlık sorunları ile birlikte egzama hastalığının tedavisi amacıyla kullanılan Elocon kremin 2021 fiyatı 35,04 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0