Artril Jel ne işe yarar? Artril Jel nasıl kullanılır? Artril Jel fiyatı

Bel ağrısı ya da kemik ağrısıyla başı dertte olanlara müjde! Uzman doktorların eklem ve omurga ağrıları için önerdiği Artril Jel hakkında merak edilen tüm detayları sizler için araştırdık. Ağız yoluyla ilaç kullanmak istemeyen kişilerin son derece ideal krem olan Artril Jel nasıl kullanılır? Artril Jel nerelere uygulanır? Artril Jel fiyatı nedir?

Sadece eczanelerde satılan Artril Jel, etken maddesi İbuprofen'dir. Vücutta ağrıya ve iltihaba sebep olan hormonları azaltan iltihap önleyici (baskılayıcı-çözücü), ateş düşürücü ve ağrı kesici bir özelliği olan bu jel, iltihabı giderici (çözücü) etkisinin ardından ateşi düşürür ve ağrıyı geçirir. 40 gramlık formlar şeklinde satılan bu Artrij krem, ayrıca kas gevşetici özelliği vardır. Zentiva sağlık ürünleri san. ve tic. a.ş tarafından Lüleburgaz’da üretilen bu jel, yan etkileri son derece sınırlıdır.  Kas,eklem, omurga ve vücutta oluşacak problemde kullanılan bu ilaç kesinlikle her evde bulunmalıdır. Uzmanların bel ağrısı,burkulma,incinme,ezilme,şişlik gibi durumlarda kullanılan ağrı kesici ve iltihap giderici olarak reçete ettiği bu krem, sarı beyaz kutuda satılmaktadır. Tablet formu da bulunan bu jel tamamen ilaç kullanmak istemeyenlerin ilk tercihi olabilir. 

Bu kremin yardımcı maddeleri saf su, kamfor, propilen glikol, karbopol 940,levomentol,trietanolamin, para-hidroksi benzoik asit metilesteri sodyum tuzu (metilparaben) isimli yapılardır.  

ARTRİL JEL NASIL KULLANILIR?

Doktorunuzun size önerdiği şekilde kullanmaya özen göstermelisiniz. Cilt üzerine uygulanarak kullanılır, kesinlikle ağız yoluyla kullanmayın. Sorunlu bölgeye az miktarlarda sürerek kullanın ve üzeri kapatılırsa daha iyi sonuç verir. Masaj yaparak yedirin. Günde 3-4 kere kullanabilirsiniz. Tedavi süresi 14 gün ile 21 gün arasında değişmektedir. 

ARTRİL JEL NE KADAR?

Eczanelerde 40 gramlık bu jelin fiyatı 8.44 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0