Hydrafacial nedir ve ne işe yarar? Hydrafacial cilt bakımı nasıl yapılır? Hydrafacial fiyatları

Güzellik ve bakım sektöründe her geçen gün yeni bir trend ortaya çıkıyor. Şimdi de cilt lekelerini gidermek ve cildi derinlemesine temizlemek amaçlı "Hydrafacial uygulaması" yapılıyor. Profesyonel makinelerle yapılan Hydrafacial cilt bakımı hakkında merak edilen tüm detayları bugünkü haberimizde cevaplıyoruz.

Hydrafacial; cilt yenileme, akne, sivilce, leke, çukur ya da yaşlanma karşıtı tedavilerde kullanılan bir cilt bakım yöntemidir. Cildinin her daim parlak, kusursuz, ışıl ışıl görünmesini isteyen kadınların merakla araştırdıkları Hydrafacial yöntemi, aynı zamanda cildi nemlendirerek sağlıklı görünmesine neden oluyor. Günlük ya da haftalık yaptığınız bilinçsiz, cildinize uygun olmayan bakım ürünlerini kullanmak yerine bu yöntemle istediğiniz cilde sahip olabilirsiniz. Vakum yöntemi ile çalışarak cildi derinlemesine temizleyen bir cihaz kullanılarak yapılan Hydrafacial, enjeksiyon ve benzeri yöntemler içermediği için tamamen ağrısız ve acısızdır. Cilt yüzeyinde yer alan ince çizik ve kırışıklıklar, var olan renk farklılıkları ve lekeler, farklı cilt tipleri için hazırlanan serumlar sayesinde tedavi edilebilir. 

Hydrafacial yöntemi sayesinde tek bir seansta derinlemesine cilt temizliği, soyma, yenileme, nemlendirme ve antioksidan koruma işlemleri uygulanabilir. Cildin en alt katmanına kadar temizlik sağlayan vakumlu vortex başlığı, cildi mikroskobik düzeyde soyarak, tüm ölü hücrelerden, birikmiş ve gözeneklerin kapanmasına neden olan fazla yağdan ve siyah noktalardan arındırır. 

PEKİ HYDRAFACİAL NASIL UYGULANIR?

Hücre metabolizmasını ve yenilenmesini hızlandıran hydrafacial uygulanması son derece basittir. İlk başta uygulama yapılacak kişinin cilt tipine uygun olan temizleyici solüsyon seçilir. Cilt yüzeyi ve gözenekler yumuşatılır ve vakum uygulanarak cilt temizlenir. Sonrasında cilt tipine ve problemine özel olarak seçilen solüsyon cilde uygulanır. Radyofrekans özellikli başlık makineye takılarak işlem başlatılır. Bu başlık; uygulanan solüsyonun kolajen yapıyı harekete geçiren, peptit, antioksidan ve hyaluronik asit içerdiğinden cildin nemlenmesini, onarılmasını ve yenilenmesini sağlar.

Bu işlemin ardından soğutucu başlık ile şok etkisi yaratılarak solüsyonun cilde hapsolması sağlanır. Son aşamada ise LED terapisi uygulanarak cilt dokusu uyarılır. Bu işlem gözeneklerin sıkılaşmasını ve uzun süre koruma altında kalmasını sağlar. 

HYDRAFACİAL UYGULAMASI KAÇ SEANS SÜRER?

En hassas cilt tipinden, çok yağlı cilt tipine, yılın her günü güvenle uygulanabilen bu yöntem, ilk seansta gözle görülür bir fark oluşturur. Tedavi amaçlı uygulamalarda, birer haftalık aralıklarla 4 ile 6 seanslık bir kür uygulanır. Kozmetik amaçlı uygulamalarda ise ideal görünümün korunabilmesi için ayda bir tekrarlanması önerilir. 

HYDRAFACİAL UYGULAMASI AVANTAJLARI NELERDİR? 

- Cildi derinlemesine temizlerken aynı zamanda vakumlu başlık ile ölü derilerin atılmasını sağlar. 

Cilt tonunda var olan dengesizliklerin giderilmesine olanak sağlar.

- İlk seansta büyük bir değişim görebileceğiniz uygulamadır. 

Yaklaşık 30 dakika gibi bir kısa süre içinde tüm işlemler tamamlanmış olur.

Her yaştan kadın ve erkeklere güvenle uygulanabilir. 

HYDRAFACİAL UYGULAMASI NE KADAR?

Kişiye özel planlanan bir bakım ve tedavi yöntemi olan “Hydrafacial” cilt temizliği ve cilt bakımı ortalama 200 TL ile 2000 TL fiyat aralığında gerçekleştirilir.

Kilo vermek için 5 etkili kahve içme tüyosu! Kahve içerek zayıflamak için...

İLİŞKİLİ HABER

Kilo vermek için 5 etkili kahve içme tüyosu! Kahve içerek zayıflamak için...
Ferforje nedir? Ferforje nerelerde kullanılır? Ferforje avantajları

İLİŞKİLİ HABER

Ferforje nedir? Ferforje nerelerde kullanılır? Ferforje avantajları
Osman Müftüoğlu açıkladı! Pandemiden erkekler neden daha çok etkilendi?

İLİŞKİLİ HABER

Osman Müftüoğlu açıkladı! Pandemiden erkekler neden daha çok etkilendi?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0