New Well Derma fondöten nasıl kullanılır? New Well Derma yoğun kapatıcı fondöten

Cildinizin her daim pürüzsüz ve porselen gibi gösteren fondöteni arıyorsanız muhteşem bir haberimiz var. Adeta 'dövme kapatan fondöten' olarak sosyal medyada dillerden dile dolaşan New Well Derma fondöten hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik.

Geçtiğimiz yıldan itibaren adını hem sosyal medya platformlarında hem de tüm kozmetik mağazalarda duyduğumuz New Well markası her geçen gün büyümeye devam ediyor. Yeni sezonda çıkardığı birbirinden muhteşem renklerden oluşan far paleti, ve ruj renkleriyle göz kamaştıran New Well'in bir de fondöteni bulunuyor. Retro ambalajıyla dikkat çeken New Well Derma fondöten, 6 farklı renkten oluşuyor. Profesyonel makyaj yapanların deyişi ile adeta porselen görünümü kazandıran New Well Derma fondöten, sanıldığı kadar yoğun bir hissiyat bırakmıyor. Göz altları dahil tüm yüze uygulanabilen bu fondöteni sizler de gönül rahatlığıyla uygulayabilirsiniz.

New Well Derma BB Krem nasıl kullanılır? New Well Derma BB Krem kullananlarİLİŞKİLİ HABERNew Well Derma BB Krem nasıl kullanılır? New Well Derma BB Krem kullananlar

İçerisinde SPF 15 olan New Well markasının fondöteninin en önemli özelliği ise suya dayanıklı olması. İster yaz aylarında isterseniz kış aylarındaki yağmurda kullanabilirsiniz. Sosyal medya üzerinde dövme kapatmak için kullanılan Derma fondöten, oldukça başarılı sonuçlar göstererek herkesi şaşırtmış durumda. 

Ciltteki sivilce, akne, çil, güne lekesi gibi tüm kusurları ve ciltte ki dövmeleri kapatabilen yoğun kapatıcı fondöten en koyu göz altlarını bile kapatma vaadi bulunuyor. 30 ml metal şişelerde satılan Derma Make-up Cover fondöten, ağzı kapalı ve tıpkı bir ilaç gibi... Aldığınız ürünü önce çalkalayıp sonrasında kapağın arkasındaki sivri uç ile açarak kullanmanızı tavsiye ediyoruz. 

New Well Mattifying makyaj bazı ne işe yarar? Mattifying makyaj bazı kullanımı | Fiyatı 2020İLİŞKİLİ HABERNew Well Mattifying makyaj bazı ne işe yarar? Mattifying makyaj bazı kullanımı | Fiyatı 2020

DERMA MAKE-UP COVER FONDÖTEN RENGİMİ NASIL BULURUM?

Derma Make-up Cover fondöten 6 farklı renk çeşidi bulunuyor. Bu renkler numaralı değil, birbirinden farklı isimleri var. Dermatologlar tarafından da tavsiye edilen, cildinize ipeksi ve kusursuz bir görünüm kazandıracak olan bu fondöten, 24 saate kadar etkisini sürdürüyor. Renk onlarına gelecek olursak; Açık tenliler için Gold ve Copper, buğday tenliler için Silver ve Bronze, ve esmer tenliler içinse Nickel ve Platinium şeklinde alınması öneriliyor. 

New Well Professional Dipliner nasıl kullanılır? New Well Professional Dipliner fiyatıİLİŞKİLİ HABERNew Well Professional Dipliner nasıl kullanılır? New Well Professional Dipliner fiyatı

DERMA MAKE-UP COVER FONDÖTEN NASIL KULLANILIR?

Derma Make-Up Cover Foundation, yüz çizgilerini ve kazayağı görünümünü yok ederek cildinde porselen etkisi oluşturduğunu söylemiştik. Ancak bu ürünü gün boyu cildinizde aynı şekilde kalmasını istiyorsanız mutlaka biz baz ile beraber uygulamalısınız. 

Makyaj bazını parmak ucuyla, cildinize masaj yaparak yedirdikten sonra bir miktar fondöten alıp noktalar halinde cildinize dağıtarak uygulamalısınız. Makyaj fırçası ya da makyaj süngeri yardımıyla da tampon hareketler yapıp fondöteni tüm cildinize yayın. 

DERMA MAKE-UP COVER FONDÖTEN İÇİNDE NELER VAR?

Aqua, Propylene Glycol, Kaolin, Polybutene, Cyclopentasiloxane, Isopropyl Myristate, Sorbitan olivate, Octyldodecanol, PEG-10 Dimethicone, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Chloride, Triethanolamine, Parfum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Geraniol, Benzyl Benzoate, Isoeugenol, Alpha-Isomehyl Lonone, Hydroxycitronellal, Methyl 2 Octynoate. +/- May Contain: CI 77891, CI 77947, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

DERMA MAKE-UP COVER FONDÖTEN NE KADAR?

New Well Derma Make-up Cover fondöten, "https://www.newwell.com.tr/derma-make-up-cover-bronze-fondoten" sitede 64,90 TL'ye satılıyor. Ancak online internet sitelerde yada kozmetik satan mağazalardaki indirim günlerinde daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Hangi besinler sivilce yapar? Sivilce yapan yiyecekler ve içecekler nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Hangi besinler sivilce yapar? Sivilce yapan yiyecekler ve içecekler nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0