Vectavir ne işe yarar? Vectavir krem nasıl kullanılır? Vectavir krem fiyatı 2024

Krem rengi olmasıyla çıkan uçukların üzerini kapatan ve kısa sürede iyileşmesini sağlayan Vectavir krem hakkında bir çok soru merak ediliyor. Vectavir ne işe yarar? Vectavir krem nasıl kullanılır? Vectavir krem fiyatı nedir? Öğrenmek isterseniz yazımızı inceleyebilirsiniz.

Yıllardır uçuk kremi olarak eczanelerde satılan Vectavir kremin etken maddesi Pensiklovir’dir. Çıkan uçuk virüsünün gelişimini ve yayılımını yavaşlatmak suretiyle vücudun enfeksiyonla savaşmasına yarayan Vectavir, sadece eczanelerde satılan bir ilaçtır. Kullanmaya başladıktan hemen sonra iyileşme belirtileri gösteren Vectavir krem, gebelik ve emzirme dönemlerinde doktorunuza danışmadan kesinlikle kullanılmamalıdır. Uçuk belirtileri (kabarma, kaşıntı ve ilgili bölgede karıncalanma hissi) var ise Vectavir kremi hemen uygulayabilirsiniz. İlacı ağız içine, burun içine ve özellikle göz ve göz çevresine temas ettirmeyiniz.  Ayrıca enfeksiyonlu bölgelere dokunduktan sonra gözlerinize dokunmaktan kaçının. Uçuklara genel olarak viral bir enfeksiyon neden olur. Virüs uzun süre durağan kalabilir ancak tetiklendiği zaman virüsler çoğalır ve uçuk meydana gelir. Bu kremi uygulamak, uçuk ağrınızın daha hızlı iyileştiği ve ağrı süresinin daha kısa olacağı anlamına gelir. 

Vectavir

Vectavir

Proctolog Rektal krem ne işe yarar ve ne için kullanılır? Proctolog krem kullanma kılavuzuİLİŞKİLİ HABERProctolog Rektal krem ne işe yarar ve ne için kullanılır? Proctolog krem kullanma kılavuzu

Yardımcı maddeleri ise beyaz yumuşak parafin, sıvı parafin, setostearil alkol, propilen glikol, makrogol setostearil eter, kırmızı demir oksit (E172), sarı demir oksit (E172) ve saf sudur.

VECTAVİR KREM NASIL KULLANILIR?

VECTAVİR KREM NASIL KULLANILIR?

VECTAVİR KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmalısınız. İlacı uçuk yaralarının üstüne yarayı tamamen örtecek şekilde sürün. İlacı hafifçe yedirin. Bu ilaç sadece dudakların üzerindeki ve ağızın etrafındaki uçuk yaralarında kullanılmalıdır. 

Krem ile dört günlük tedaviden sonra enfeksiyon temizlenmediyse, doktorunuza danışmalısınız.

VECTAVİR KREM FİYATI NEDİR?

VECTAVİR KREM FİYATI NEDİR?

VECTAVİR KREM FİYATI NEDİR?

Boyutu küçük ancak etkisi büyük olan Vectavir krem 2 gramlık tüplerde eczanelerde satılmaktadır.  Fiyatı ise 177,63 TL​'dir. 

Yasemin.com ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz... Kullandıktan sonra mutlaka yorum yapın! 

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 2

Hakan 1 yıl önce

25.03.2023 107 tlye aldım ya şu minik şeyi allahtan korkun be

Toplam 1 beğeni

Furkan B. 1 yıl önce

Bugün (03.02.2023) aldım. 107 TL olmuş.