Balaban krem ne işe yarar? Balaban pomad nasıl kullanılır? Balaban krem fiyatı

Cilt yüzeyindeki enfeksiyonlardan sivilcelere, tırnak batmasından saç kökü iltihaplarına kadar iyi gelen Balaban krem her evde bulunması gerekiyor. Sadece eczanelerde satılan Balaban pomad nasıl kullanılır ve fiyatı ne kadardır diye merak ediyorsanız haberimizin detaylarında görebilirsiniz.

Etken maddesi Mupirosin olan balaban pomad, cilt üzerindeki bakterilerin gelişmesini önleyen antibiyotik bir ilaçtır. 15 gramlık formlar şeklinde eczanelerde satılan bu pomad, Hasar veya zedelenme sonucu oluşan yırtıklar, dikiş atılmış yaralar, çatlaklar ya da aşınma gibi lezyonlar iyileştirmede kullanılıyor. Aynı zamanda abse, çıban, iltihaplı sivilce, sakal bölgesinde görülen kıl kökü iltihabı (sikozis barbae) ve  kızartılı deride  sarımsı kabuk ve içi irin dolu kabarcıklarla belirgin, bulaşıcı cilt hastalığının (impetigo) topikal tedavisinde uzmanlar tarafından öneriliyor. Ruhsat sahibi ve üretimini yapan Vem İlaç San. ve Tic. A.ş’dir. Üretimi Tekirdağ Kapaklı’da yapılan Balaban kremin rengi beyaz ve homojendir. 

  • Tırnak batması sonucu oluşan iltihaplı durumu iyileştirmek için kullanabileceğiniz bu pomad, doktora başvurmadan kesinlikle kullanılmaması gerekir.
     
  • Orta şiddette veya ağır böbrek yetmezliğiniz varsa; bu pomadı,  hasarlı veya çatlamış geniş cilt alanlarına uygulamayınız.
     

Exoderil krem ne için kullanılır? Exoderil krem nasıl kullanılır? Exoderil krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERExoderil krem ne için kullanılır? Exoderil krem nasıl kullanılır? Exoderil krem fiyatı

BALABAN POMAD NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. 

Bir parça pamuk ya da gazlı bezle etkilenmiş bölgeye sürün. Pomadın sürüldüğü bölge steril bir bezle kapatabilirsiniz. anıta bağlı olarak 10 güne kadar günde 2 ila 3  kez uygulanır.

BALABAN KREM YAN ETKİLERİ

Karın ağrısı , nefes almada güçlük, kurdeşen, yüzde , dudaklarda , dilde ve boğazda şişlik gibi bir durumda doktorunuzu bilgilendiriniz.

Uygulama yerinde bölgesel yanma yaygın görülen yan etkidir.

BALABAN POMAD FİYATI:

21 Şub 2021 22.73 TL'dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Lyl 1 yıl önce

Dudağımda sürekli uçuk çıkıyor ve her sürüşümde uçuk daha çok şişiyor, hiçbir işe yaramıyor!!

Toplam 4 beğeni