Romatim Jel neye iyi gelir ve faydaları nelerdir? Romatim Jel kullanımı! Romatim Jel fiyatı

Vücudunuzun herhangi bir yerinde ağrınız varsa uzman doktor kontrolünde Romatim Jeli kullanabilirsiniz. Kısa sürede ağrıları gideren Romatim Jel adeta mucize gibi gelecek. Peki Romatim Jel neye iyi gelir ve faydaları nelerdir? Romatim Jel kullanımı! Romatim Jel fiyatı nedir? sorularının yanıtı yazımızda.

Etken maddesi Diklofenak sodyum olan Romatim Jel, vücutta iltihaba ve ağrıya sebep olan biyolojik etkenleri azaltıcı etkisi ile sürüldüğü yerdeki ağrıyı gideren bir ilaçtır. Hasar veya darbe sonucu etkilenen yerlerde ödemle birlikte görülen ağrılar; diz gibi yüzeysel eklemlerin kireçlenmesine (artroza) bağlı hafif derecedeki ağrılar için uzmanların önerdiği Romatim Jel yalnızca eczanelerde satılıyor. 50 gramlık alüminyum tüplerde raflarda olan bu jel, reçetesiz satışı da mümkündür. Kırmızı beyaz renginde kutusu ve tüpü vardır.

Mantazol Krem ne işe yarar ve Mantazol Krem nasıl kullanılır? Mantazol Krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERMantazol Krem ne işe yarar ve Mantazol Krem nasıl kullanılır? Mantazol Krem fiyatı

Bu jelin ruhsat sahibi Kurtsan İlaçları A.ş’dir. Bel ağrısı, sırt ağrısı, kireçlenme, ödemli ağrılar, romatizma, spor yaralanmaları sonucu oluşan rahatsızlıklarda kullanılan cilt üzerine sürülerek uygulanan şişliğin giderilmesi için deriye sürülen bu jel, mutlaka uzmanların kontrolünde alınması gerekir.

Fastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2021İLİŞKİLİ HABERFastjel krem ne işe yarar? Fastjel krem nasıl kullanılır? Fastjel krem fiyatı 2021

Romantim jel kullanırken dikkat edilmesi gereken husus ise nefes kesilmesi, kurdeşen, yüzde, ağız etrafında, dilde ve boğazda şişkinlik gibi alerjik bir durumla karşılaştığınızda acilen hekiminizle görüşünüz. Sürdükten sonra en az 10 dakika kuruması için bekleyin.

Hipokort kremin cilde bilinmeyen faydaları! Hipokort krem nasıl kullanılır?Hipokort krem fiyatıİLİŞKİLİ HABERHipokort kremin cilde bilinmeyen faydaları! Hipokort krem nasıl kullanılır?Hipokort krem fiyatı

ROMANTİM JEL NASIL KULLANILIR?

nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedaviniz süresince lütfen hekiminizin direktiflerine uyun. Jeli tedavi edilecek yere sürülecek kadar sıkıp, hafif  hareketlerle masaj yaparak yediriniz.

ROMANTİM JEL FİYATI

Bu ilacın fiyatı  18.98 TL‘den eczanelerde satılmaktadır. 

Makrome ipten anahtarlık nasıl yapılır? Makrome ipten anahtarlı adım adım yapımı

İLİŞKİLİ HABER

Makrome ipten anahtarlık nasıl yapılır? Makrome ipten anahtarlı adım adım yapımı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

kaspwrsky 2 yıl önce

super