Yüz germe bandı nasıl kullanılır? Yüz germe bandı kullananlar memnun mu?

Yüz gerdirmenin tek yolunun ameliyat olduğunu düşünenler yanılıyor. Japonlar yüz germe bandı ya da bandajıyla yapılabilen estetik operasyonun yöntemi buldu. Kulağa gerçek olamayacak zor gelen bu yöntemi deneyen tüm kadınlar çok memnun olduğunu söylüyor. Peki yüz germe bandı nasıl kullanılır? Yüz germe bandajı nerelerde bulunur? sorularının yanıtı yazımızda.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE

Herkes pürüzsüz bir cilde sahip olmak ve kusursuz görünmek ister. Bunun için de estetik operasyonlar başvuranların sayısı da oldukça fazla. Sarkan cildinizi ve yaşlılık izlerinizi kolayca gidermek isterseniz birden fazla yönteme başvurabilirsiniz. Anında bir facelift, çok daha genç bir görünüm elde etmek için oldukça talep görüyor. Buna benzeyen yüz bantları da satış rekorları kırıyor. Uygun maliyetli çözüm, zararlı kimyasallar veya acı verici enjeksiyonlar kullanılmadan derhal yüzünüzü şekillendiriyor. Bu yüz germe bandı genel olarak nefes alabilir malzemeden yapılır. hipoalerjenik ve tıbbi derecelidir. Yani ciltte herhangi bir tahrişe, hasara ya da alerjik reaksiyona neden olmaz. Japon yüz germe bandını ya da yüz geren tokaları bir kozmetik marketten satın alabilirsiniz.

YÜZ GERME BANDI NASIL KULLANILIR?

Yüz germe bandını uygulamadan önce, yüzünüzü yağsız ve su bazlı bir yüz yıkama jeli ile yıkayın. Yüzünüzde herhangi bir yağ veya makyaj, bant parçasının iyi bir şekilde kavranmamasına ve muhtemelen kaymasına neden olabilir. Yüz gerdirme bandını uygulamak istediğiniz yeri seçin. Sarkmış cildinizi toplamak ve yukarı çekmek, bandı yapıştırmak için en iyi yeri belirlemenize yardımcı olacaktır. 

Saç çizgisine yakın bir yere yerleştirmeniz gerekebilir, bu nedenle kulağın üstü özellikle gözlerin ve yanakların etrafından sarkan kısımları toplamak için iyi bir seçimdir. Bandı yüzünüzün bir tarafına uygulayın ve sıkıca üzerine bastırın. Bandın ipini başınızın arkasına sarın ve saçınızın altına gizleyin.

İkinci bant parçasını diğer tarafa uygulayın, gerekirse ayarlayın. İpi başınızın etrafından çekin ve diğer saç parçasına giden kancayı bulun. Kafanızdaki bant üzerinde güvenli bir çekme oluşturmak için iki tarafı birbirine bağlayın. Bu, anında yüz germe için yüzünüzü geri çekecek olan kuvvettir.

Anında yüz germe bandını gizlemek için saçınızı dikkatlice biçimlendirin.

YÜZ GERDİRME KORSESİ NEDİR?

Yüzünüzün V şeklinde, daha ince ve uzun görünmesini sağlamak istiyorsanız yüz gerdirme korsesini kullanabilirsiniz. Japonlar  yüz gerdirme korsesini icat etmişler. Yüz şeklinizin V şeklini almasını istiyorsanız, daha uzun ve ince görünmesini sağlayan bandaj korsesini satışa sunmuşlar. Bu korse, yüzünüzdeki kan dolaşımını hızlandırıyor. Yanak, boyun ve çene kaslarını geriyor. Bu yüz şekillendirici bandaj korseyi düzenli bir biçimde kullandığınız takdirde kısa bir süre için yüzü şekillendirdiğini görecek ve çok şaşıracaksınız.

Bu yüz şekillendirici bandaj korseyi kullanmak için öncelikle yüzünüzü yıkamanız gerekiyor. Daha sonra yüz şekillendirici bandaj korseyi, yüzünüze doğru ve düzgün bir biçimde yerleştirerek takmalısınız. 1 saat kadar bekledikten sonra, korseyi çıkarıp yüzünüzü ılık suyla yıkamanız gerekli. Her gün bu korseyi düzenli olarak kullanmanız elbette en iyi sonuçları almanızı sağlar.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 4

Eyya 2 yıl önce

yüzde duran koskoca şeyin arkasınımı saklıyorlar saçların altına anlamadım

berra 2 yıl önce

ayir

Hamza Atmaca 2 yıl önce

10000000 yorum

Sabina 2 yıl önce

Iyi

Toplam 1 beğeni