Sinoz leke karşıtı güneş koruyucu krem deneyimi! Sinoz güneş kremi sivilce yapıyor mu?

Yazın ve tatilin son günlerinde güneş lekeleriyle baş etmek aynı zamanda kızartmadan bronzlaşmak istiyorsanız mutlaka doğru ürünü kullanmalısınız. Son günlerde adını sıkça duyduğumuz ve kullananların memnun olduğu Sinoz güneş kremi, hem zararlı güneş ışınlarından koruyor hem de güneş lekelerini engelliyor. Peki Sinoz güneş kremi sivilce yapıyor mu? İşte sorunun yanıtı:

Yaz ayları, cildinizi güneşin etkilerinden korumak için ekstra dikkat etmeniz gereken bir dönemdir. Güneşin sebep olacağı yaşlanma, kırışıklık ve kuruma gibi etkileri önlemek için güneşe çıkmadan önce önlem almak gerekiyor. Güneş kreminden leke kremine ve yaz çantasına kadar birçok ürünü bir arada bulabileceğiniz, cildinizi yaz sıcaklarından koruyacak ürünü Sinoz markasından bulabilirsiniz. Özellikle arama motorunda merak edilerek tıklanan Sinoz leke karşıtı güneş koruyucu krem, güneş ışınlarının oluşturabileceği cilt lekelerine karşı etkili koruma sağlar. Leke önleyici bakımın olmazsa olmazı aktifler, güneş kremi ile birleşerek daha ışıltılı ve pürüzsüz bir görünüm hedefliyor.

Sinoz leke karşıtı güneş koruyucu krem deneyimi!

Sinoz leke karşıtı güneş koruyucu krem deneyimi!

Güneş kremi ne zaman sürülür? Güneş kremi nasıl uygulanır? İLİŞKİLİ HABERGüneş kremi ne zaman sürülür? Güneş kremi nasıl uygulanır?

SİNOZ GÜNEŞ KREMİ NASIL KULLANILIR?

Leke karşıtı özelliği ile güneş korumasını bir arada sunan Sinoz Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem SPF 50+ güneşe çıkmadan önce uygulanır.

İhtiyaç halinde 2 saatte bir tekrarlanabilir. İlaç değil, kozmetik üründür. Gözle temasından kaçınınız. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.

Sinoz 50 ml Spf50

Sinoz 50 ml Spf50

SİNOZ GÜNEŞ KREMİNİN FİYATI; 

Sinoz Leke Karşıtı Güneş Kremi 50spf+yaz çantasının joker ürünlerinden 123 TL.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Şirin 2 yıl önce

Tamam da beklenilen cvp nerde sivilce yapar mı??

Toplam 2 beğeni