Nutraplus krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Nutraplus krem kullanma talimatı, fiyatı

Atopik egzama,iktiyozis(balık pulu görünümündeki cilt hastalığı), asteotik egzama gibi kronikleşmiş kuru cilt sorunlarının tedavi edilmesinde kullanılan Nutraplus krem son günlerde adı sıkça duyuluyor. Nutraplus krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Nutraplus krem kullanma talimatı, fiyatı nedir? sorularının yanıtını bugünkü haberimizde yer verdik.

Etken maddesi "Üre" olan Nutraplus krem, cildin su tutma kapasitesini arttırarak, yumuşamasını sağlar. Ölü hücrelerden oluşan derinin son tabakası olan boynuzsu tabakanın yumuşatılması, kronikleşmiş kuru cilt durumlarının eşlik ettiği deri hastalıkları ve balık pulu görünümündeki  kuru cilt hastalığının tedavisinde oldukça başarılı olan Nutraplus krem, %10 60 gram şeklinde eczanede satılmaktadır. Ruhsatı Ashfield Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketine ait olan bu krem, üretimini Laboratoires Galderma Zone Montdesir ilaç şirketi Fransa’da yapmaktadır. En büyük özelliği cildi nemlendirme ve yumuşatma olan Nutraplus krem, içeriğinde kortizon bulunmaz ama kortizonlu egzama kremleri ile beraber kullanılması etkisini arttırmaktadır. Beyaz-mavi kutularda satışa sunulan bu ürün, reçeteli ya da reçetesiz olarak alabilirsiniz. Kuru bir cildiniz varsa ya da egzama gibi sorunlarınıza çok iyi gelecek. 

NUTRAPLUS KREM NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi edilecek bölgeyi temizleyip ılık su ile durulayınız. Kuruladıktan sonra ilacı parmağınızın ucuyla ince bir tabaka halinde sürerek, hafif hareketlerle masaj yapınız. İlaç kuruduktan sonra gerektiğinde kapalı bandaj kullanabilirsiniz. Günde 1-2 kez uygulanabilir.

NUTRAPLUS KREM YAN ETKİLERİ;

Ciltte kaşıntı oluşumu
► Cilt yüzeyinde ödem
 Sürülen bölgede yanma
► Ciltte tahriş oluşumu
► Kızarıklık oluşumu

NUTRAPLUS KREM FİYATI 2020

60 gramlık kremin fiyatı 11,30 TL‘den eczanelerde satılmaktadır. Reçeteli olarak alındığı da devlet tarafından ödenen bir ilaç değildir. 

Günlük vücut bakımı nasıl yapılır? Vücut bakımında dikkat edilmesi gereken 4 adım

İLİŞKİLİ HABER

Günlük vücut bakımı nasıl yapılır? Vücut bakımında dikkat edilmesi gereken 4 adım
Pandemi'de Efes Antik Kenti'ne rekor katılımcı! Efes Antik Kenti nerede?

İLİŞKİLİ HABER

Pandemi'de Efes Antik Kenti'ne rekor katılımcı! Efes Antik Kenti nerede?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0