Kaş serumları işe yarıyor mu? Kaş serumu nasıl kullanılır?

Kaş ve kirpikler için üretilen vitamin serumlarının ne kadar çok kullanılsa bazıları olumlu ya da olumsuz sonuçlar maalesef ki elde edilmiyor. Bunun nedeni yanlış uygulama ya da yanlış ürün seçimi olabilir. İşte tam da bu noktada kaş serumları işe yarıyor mu ve kaş serumu nasıl kullanılır konusunda merak edilen soruları sizler için yanıtladık.

İnsan vücudu üzerinde ter oluşumlarının göz kısmına geçişini engelleyen oldukça önemli ayrıntılardan biri olan kaş yanlış uygulamalar, hormonal değişimler, cilt problemleri ve çeşitli hastalıklardan dolayı dökülebilir. Bu dökülme sorunu ise sağlıklı beslenerek ve kaş bakımlarını aksatmadan yaparak ortadan kaldırılabilir. Kaşlara bakım yapmak amacıyla en çok tercih edilen ürünün badem yağı olduğu bilinmektedir. Fakat son zamanlarda badem yağı içeriğiyle üretilen kaş serumu üzerinden daha hızlı ve zahmetsiz sonuçların alındığı gözlemlenmektedir. Son günlerde kaş ve kirpik serumlarının popülerlik kazanmasıyla Google arama motorunda en çok merak edilen sorulardan biri de kaş serumları kimler için uygundur oldu. Kaş oluşumlarının hacimli ve yoğun bir görünüme sahip olabilmesi için sıklıkla kullanılan kremler, her yaş grubundan insan için uygundur ve sağlık açısından bir engel taşımamaktadır.

BADEM YAĞI NASIL KULLANILIR? BADEM YAĞI KAŞ ÇIKARIR MI?

PEKİ KAŞ SERUMU NASIL UYGULANMALIDIR?

Bitkisel ürünler bazında üretilen kaş serumu, genellikle kuru ve hijyenik ciltlere uygulanmaktadır. Cildin arındırılmasından sonra kirpiklerin kurulanması ve iyice temizlendikten sonra masaj yöntemiyle cilde yedirilmesi şarttır. Kullanım sürecinde ise sabah ve akşam olmak üzere serumların günde iki defa kullanılması yeterli olacaktır. Fakat daha kalın bir kaş yapısına sahip olan bireylerin günde bir defa kullanması bile yeterli olacaktır.

Kaş serumlarının düzenli olarak kullanılmasının ardından 8-10 hafta arasında etkisini gösterdiği de bilinmektedir.

Locpynol Krem ne işe yarar ve Locpynol Krem faydaları neler? Locpynol Krem nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Locpynol Krem ne işe yarar ve Locpynol Krem faydaları neler? Locpynol Krem nasıl kullanılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0