Locpynol Krem ne işe yarar ve Locpynol Krem faydaları neler? Locpynol Krem nasıl kullanılır?

Locpynol krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların yanıtı yazımızda bulabilirsiniz.

Locpynol Krem deri üzerine uygulanan bir lokal anesteziktir. Uygulandığı bölgede geçici hissizlik ile duyu kaybını sağlar. Yine de uygulanan bölgeye dokunduğunuzda his mevcuttur. Locpynol Krem deri üzerine, genital (üreme organı) mukozaya ve bacak ülserlerine uygulanır. Locpynol Krem 5 adet 5 g’lık tüplerde veya 1 adet 30 g’lık tüpte bulunmaktadır. 5 gr’lık tüpler bir karton kutuda 5 adet beyaz kapaklı tüp ve yanında 5 adet pansuman bandı ile birlikte sunulmaktadır. 30g’lık tüp bir karton kutuda 1 adet beyaz kapaklı tüp, 6 adet pansuman bandı ve 1 tahta spatula ile birlikte sunulmaktadır. 

Locpynol Krem, iğne uygulaması ve küçük deri cerrahisinde, girişimden önce deri
üzerinde ağrının azaltılmasında kullanılır.  Locpynol Krem ayrıca, cerrahi girişimlerden veya diğer lokal anesteziklerin enjeksiyonla uygulanmasından önce genital mukoza üzerine uygulanabilir. Locpynol Krem ayrıca temizlemeyi kolaylaştırmak için bacak ülserlerinde ağrının giderilmesinde kullanılır. 

LOCPYNOL KREM NASIL KULLANILIR?

Bu krem yalnızca sağlam deri veya genital mukoza zarlarında kullanım içindir. Bu kremin gözlerle veya açık yaralarla temastan kaçının. Sadece reçete edilen bölgeye ve belirtilenden daha uzun süre uygulayın. Daha geniş bir alana veya uzun süreli uygulama, lidokain ve prilokain emiliminde artışa ve dolayısıyla potansiyel yan etkilere neden olabilir.

LOCPYNOL KREM FİYATI NE KADAR?

Locpynol Krem %5 5 g 5 Adet, ilaç fiyatı: Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı'na bağlı İEGM (TİTCK) tarafından 25.04.2020 tarihi itibariyle açıklanan KDV dahil satış fiyatı 145.26 TL dir.

 

Kaş serumları işe yarıyor mu? Kaş serumu nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kaş serumları işe yarıyor mu? Kaş serumu nasıl kullanılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0