Felden Jel nedir ve ne işe yarar? Felden jel nasıl kullanılır? Felden Jel yan etkileri

Felden Jel son zamanlarda kullanımı yoğunlaşan bir cilt bakım kremidir. Mutlaka uzman doktora danışarak kullanılması gereken Felden jel, eklem ve kaslarda oluşan şişliği tedavi ediyor. Peki Felden jel nasıl kullanılır aynı zamanda yan etkileri nelerdir? İşte merak edilen sorular:

Etken maddesi piroksikam olan Felden Jel, Pfizer ilaç sanayi tarafından piyasaya sürülen Pharmavision sanayi ticaret tarafından üretimi yapılan bu ilacın kireçlenme, şişlik,kas ve diz ağrıları gibi sorunlara müthiş etkili bir üründür. Yoğun kullanılmaya başlanan Felden jel, açık renkli bir görünümü vardır. Özellikle hap kullanmak istemeyenler için güzel bir alternatiftir. İçeriğinde ayrıca Carbopol 940 ve Propilen glikol gibi yardımcı etken maddelerde içermektedir. Non-steroid antiinflamatuvar ilaç sınıfında yer alan bu krem özellikle kas ve eklem ağrılarını geçirmekte etkilidir. Ayrıca yine ciltte sürüldüğü bölgede şişkinliği azaltmaya ve ağrıları geçirmeye yardımcı olmaktadır.50 gramlık formlarda satılan cilt ilacı olan Felden jel, sorunlu bölgeye sürüldükten sonra hızlı bir şekilde fayda sağlamaktadır. Topikal kullanımdan dolayı da yan etki riski son derece azdır. Mavi beyaz küçük bir kutusu vardır, bunun üzerinde markası da belirgin bir şekilde görülmektedir.

Felden jel, eklem ve kaslarda oluşan şiddetli ağıyı gidermek için kullanılır.  Burkulma, incinme (diz kapağı, bilek, ayak bileği) durumlarda uygulanabilen bu krem aynı zamanda dejeneratif eklem hastalığının iyileştirilmesinde kullanılır. Romatizmanın iyileştirilmesinde tercih edilir.

FELDEN JEL NASIL KULLANILIR?

Felden jel kullanımı; Nohut büyüklüğünde alarak cilt üzerinde kalmayana kadar hafif masaj yaparak iyice yedirin. en az 3 saat deride kalmalı bu süreden önce yıkamayın.  Sürme işlemi tamamlandıktan sonra bu bölgenin üzerini kesinlikle herhangi bir şeyle kapatmayın. Günde 3 ya da 4 defa bu şekilde 6 saat aralıklarla kullanılmalıdır.

30 gün fazla kullanılmamalıdır. Bu süre zarfında fayda göremezseniz bile kullanımı bırakın.

FELDEN JEL FİYATI

Felden jel fiyat 17.13 TL’den satılmaktadır. 

FELDEN JEL YAN ETKİLERİ

- Karında hafif ağrının oluşması

- Midede hazımsızlık ve mide bulanması

- Güneşe karşı ciltte hassaslık

- Ateş

- Vücutta deri döküntüsü ve kaşıntı hali

- Yüzde,dudakta,boğazda şişme

- Ciltte kızarıklık

- Nefes darlığı (dispne)

Çölyak hastalığı nedir? Çölyak hastalığının belirtileri nelerdir? Çölyak tedavisi var mıdır?

İLİŞKİLİ HABER

Çölyak hastalığı nedir? Çölyak hastalığının belirtileri nelerdir? Çölyak tedavisi var mıdır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 3

Durmuş Ali ÖZKAN 3 ay önce

Bilgi için teşekkürler, tam askerin kullanması gereken bir ürün.

ZEHRA AŞIK. 1 yıl önce

Aydınlatıcı bir yazı zaten faydasınız görüyorum.

rektör 3 yıl önce

bel fıtığı için de yazmıştı doktor. bir faydasını görmedim.