Prednol krem ne işe yarar ve Prednol krem nasıl kullanılır? Prednol Kremin faydaları

Prednol krem genel olarak farklı cilt hastalıklarını iyileştiren bir üründür. Prednol krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını sizler için yazdık.

Etken Maddesi Prednasinolon olan Prednol Krem, egzama ve sedef tarzı dersi hastalıkları için genelde krem kullanılır. Deride kaşıntı, kızarıklık, şişlik ve iltihaba sebep olan kimyasalların etkilerini azaltan bu krem iltihap azaltıcı, damar daraltıcı ve alerji önleyici etkiler  gösterir. Deride şiddetli kaşıntı, uzun süreli kızarıklık ve anüste, genital bölgede kaşıntı, döküntü ile seyreden aşağıdaki cilt hastalıklarındaki semptomların giderilmesinde kullanılmaktadır. Ayrıca yanıklar ve güneş yanıklarında sadece doktor tavsiyesiyle kullanılabilir.

PREDNOL Krem, lokal kullanım amaçlı kortikosteroidlerin kullanıldığı bütün deri hastalıklarının akut şekillerinde kullanılır.  PREDNOL‘un kullanıldığı dermatozlar aşağıdaki şekilde sıralanır :

Trosyd krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Trosyd krem nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERTrosyd krem ne işe yarar ve cilde faydaları nelerdir? Trosyd krem nasıl kullanılır?

  • - Akut ve kronik egzamalar
  • - Nörodermatit
  • - Kontakt, kronik ve seboreik dermatitler
  • - Numuler dermatit
  • - Kronik liken simpleks
  • - Hipertrofik liken planus
  • - Psöriyazis (sedef hastalığı)
  • - Anogenital kaşıntı
  • - Yaşlılığa bağlı kaşıntılar

PREDNOL KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi kullanmadan önce ellerinizi sabun ve suyla temizleyin. Etkilenen bölgeyi de temizleyin ve kurulayın. Bu kremi, etkilenen bölgeye ince bir film tabakası halinde uygulayın ve hafifçe ovalayın. Günde iki kez bu kremi düzenli kullanmanız gerekir.

Anestol krem ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?İLİŞKİLİ HABERAnestol krem ne işe yarar? Anestol krem nasıl kullanılır? Kullananlara bir zararı olur mu?

PREDNOL KREMİN FİYATI:

Bu ilacın dört farklı çeşidi vardır. Prednol krem, Prednol pomad, Prednol-A krem ve Prednol-A pomad dört farklı çeşittir. Bu kremin şimdiki fiyatı 14,52 TL.

Hamam otu tozu ne işe yarar? Hamam otu tozu nasıl kullanılır? Hürrem otu...

İLİŞKİLİ HABER

Hamam otu tozu ne işe yarar? Hamam otu tozu nasıl kullanılır? Hürrem otu...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Evrenos beyi 1 yıl önce

Çocuğunuza da bu kremden alın tavsiye ediyorum