Fuggy Krem nedir ve Fuggy Krem ne işe yarar? Fuggy Krem nasıl kullanılır

Son günlerde adını sıkça duyduğumuz Fuggy Krem sadece eczanelerde satılan bir ilaçtır. Peki Fuggy krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını bugünkü yazımızda bulabilirsiniz.

Etken maddesi Diflukortolon valerat, İzokonazol nitrat olan Fuggy Krem, iltihaplı ve kaşıntılı cilt mantarlarında kullanılan, ciltte kızarıklık, kaşınma, şişlik ve iltihaplanmaya sebep olan mantarların üremesini durduran bir mantar ilacıdır.  Cildin yüzeysel mantar enfeksiyonlarının tedavisi, örneğin el bölgesinde, ayaklar, kasık ve genital bölgelerde yüksek enflamatuar veya egzamatöz cilt rahatsızlıklarını tedavi etmek için bu krem kullanılır. Fuggy kreminin her bir gramı 10 mg izokonazol (Fuggy) nitrat içerir ve 1 mg diflukortolon valerat (Fuggy), çıkarılması kolay, düşük yağlı bir bazda (su içinde yağ emülsiyonu) içerir. 

Fuggy, pişiklerde; güneş yanığı, böcek ısırığı gibi kaşıntılı ve iltihaplanmaya yatkın olgularda; dış çevredeki maddelerle temas sonucu oluşan cilt iltihabı, astım ya da saman nezlesi olanlarda bebekler ve çocuklarda da görülebilen yanaklarda bazen gövde ve kollara da yayılan kırmızımsı renkli deri tahrişi görünümde Atopik dermatitte; çoğunlukla ter ve yağın fazla salgılandığı saçlı bölgede pullanma, kepeklenme, renk değişikliği ardından iltihaplanmayla ilerleyen cilt mantarlarında;  ayak parmakları arası ve tırnak mantarında; yüzde, boyunda, kollarda göğüs bölgesinde  sütlü kahve renginde küçük yuvarlak görüntülü iltihaplı vücut mantarları; FUGGY başkaca, erkek ya da kadın dış üreme organlarında, testisler üzerinde, koltuk altı, özellikle meme altlarında kahve veya pembemsi renklerde açıklı koyulu ince kabuklaşmalar şeklinde görülen cilt rahatsızlıklarında iltihaplanmayı, kaşınma ve kızarıklığı azaltarak mantarlı lezyonların iyileştirilmesini çabuklaştırır.

FUGGY KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi doktorunuzun belirttiği şekilde kullanmalısınız. Bu kremi günde 2 kez ve 2 hafta boyunca uygulayın. Hastalıklı bölgeye ince bir katman halinde bu kremi sürün ve hafifçe ovalayın. İki hafta içinde hastalıkta bir iyileşme görülmez ya da daha da kötüleşirse hemen doktorunuza bilgi verin.

FUGGY KREM FİYATI:

Bu kremin güncel fiyatı 21.05 TL’dir.

Doyurucu ve tok tutan salata tarifleri! Kolay diyet salatalar

İLİŞKİLİ HABER

Doyurucu ve tok tutan salata tarifleri! Kolay diyet salatalar
Ginkgo biloba bitkisinin faydaları nelerdir? Gingo biloba çayı nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Ginkgo biloba bitkisinin faydaları nelerdir? Gingo biloba çayı nasıl yapılır?
Sahteleri arttı! Aman dikkat pırlanta alırken...

İLİŞKİLİ HABER

Sahteleri arttı! Aman dikkat pırlanta alırken...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

[email protected] 11 ay önce

Ayağını mantar ve kaşınma varsa bu kesinlikle tavsiye ederim askerde ayağamda kaşıntı ve mantar vardır askerde Doktur yazdı ve aldım kullandım ayağamda mantar kaşıntı kalmadı ileşti çok güzel bir krem #fuggykrem