Siliskar Jel ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Siliskar Jel nasıl kullanılır? Siliskar Jel

Son günlerde oldukça fazla araştırılan ve herkesin merak ettiği Siliskar Jel hakkında birbirinden farklı sorular yer alıyor. Peki Siliskar jel nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır? İşte soruların yanıtı:

Siliskar Jel, kaza ve ameliyat gibi işlemlerden sonra ciltte oluşabilecek deformasyonları azaltmak ve deri üzerinde oluşacak izleri önlemek amacı ile kullanılan jel kıvamında bir üründür.  İçerisinde etkin madde olarak Dimetikon bulunan Siliskar jel, herhangi bir nedene bağlı olarak oluşan cilt yaraları üzerinde kullanabilirsiniz. Dikiş atılmış ise bu dikişlerin görünürlüğünün azaltılması ve yara izlerinin kalmasını engellemek için kullanıma uygundur. Yara izleri dışında cilt yüzeyinde oluşabilecek enfeksiyonlar konusunda da oldukça etkili ürünlerdendir. Enfeksiyon oluşumunu engellemek için belirli periyotlarda uygulanması önerilen durumlar arasındadır. Keloidlerin önlenmesi konusunda da yine kullanılabilir. Keloid oluşumu gerçekleşmiş ise bunların tedavisinde önemli bir destekleyicidir.

Bu jel içerisinde bulunan içerikler konusunda herhangi bir alerjisi bulunmayan herkes rahatlıkla bu ürünü kullanabilirler. Jelin kullanım süresi 3 ile 6 arasında değişiyor. Doktor bu sürenin daha uzun olması gerektiğini belirtebilir. Yaşlı izler varsa bu izlerin giderilmesi için 12 gibi bir süre kullanılması gerekebilir.

SİLİSKAR JEL NASIL KULLANILIR?

Kullanımı son derece basit olması en önemli avantajları arasında gösterilir. Belli bir miktarda alınan jel ile yaranın üzerini tamamen kapladığınızda yara olan kısmın hava teması tamamen kesilir. Bu da zamanla iyileşme başladığında yara izi kalma riskini en aza indirir. Doktorun aksi bir uyarısı olmadığı sürece ameliyat dikişleri alındıktan sonra ya da yaralar kapanmaya başladıktan sonra temizlenmiş cilt üzerine uygulanabilir. Temizlenmiş cildin kuru olduğundan emin olduktan sonra kullanabilirsiniz. Günde iki defa kullanmak üründen fayda görmek için yeterlidir. Sürerken pamuk ile hassas hareketlerle sürmek önemlidir. Yarayı zedelemeden ve jeli çok fazla dağıtmadan yalnızca yara izi üzerinde kullanmanız yeterlidir.

SİLİSKAR JEL FİYATI:

Bu krem jelin fiyatları 85 lira ile 110 lira arasında değişiklik gösterir.

Konjestif kalp yetmezliği nedir? Konjestif kalp yetmezliğinin belirtileri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Konjestif kalp yetmezliği nedir? Konjestif kalp yetmezliğinin belirtileri nelerdir?
 Mezolifting (Yüz Mezoterapisi) nedir? Mezolifting nasıl uygulanır? Mezolifting cilde faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Mezolifting (Yüz Mezoterapisi) nedir? Mezolifting nasıl uygulanır? Mezolifting cilde faydaları
Kahve kreması ve süt tozu kilo aldırır mı? Süt tozu kahve kalorisi

İLİŞKİLİ HABER

Kahve kreması ve süt tozu kilo aldırır mı? Süt tozu kahve kalorisi
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0