Belogent krem nedir ve Belogent Krem ne işe yarar? Belogent krem nasıl kullanılır?

Böcek ısırıkları, uyuz, çizik, sıyrıklar, termal cilt lezyonları ve bebek bezi döküntüsü ile pişikten kaynaklanan cilt rahatsızlıklarını önlemek için kullanılan Belogent krem en çok araştırılan ilaçlar arasında. Kullanıldığında kısa sürede etkisini gösteren Belogent krem hakkında merak edilen tüm soruları yanıtladık.

Etken maddesi betametazon ve gentamisin olan Belogent krem, kombinasyon halinde kortikosteroidler (betametazon) adı verilen ilaç grubuna aittir. Bu krem, sedef hastalığı, egzama, inflamatuar dermatit tedavisinde kullanılan bir kortikosteroiddir. Bu krem genel olarak bakterileri öldüren ve sedef hastalığı, egzama ve dermatite eşlik eden enfeksiyonları ortadan kaldırmak için kullanılır. Bu ilaç, özellikle bu koşullar bir enfeksiyonla takip ederse, sedef hastalığı, egzama ve dermatit tedavisinde yararlıdır. Belogent krem ​​ve merhem formunda satışa sunulur. Sedef hastalığı, egzama, atopik dermatit, liken planus, alerjik dermatit, nörodermatit, kontakt dermatit ve iltihaplı dermatit gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisinde kullanılır. Ayrıca böcek ısırıkları, uyuz, çizik, sıyrıklar, diffüz atopik dermatit, seboreik dermatit, anal veya genital bölgede kaşıntı, termal cilt lezyonları ve pişikler için kullanılır.

Belogent krem beyaz renge sahiptir, mekanik kapanımlar içermez. Bu krem homojen ve yarı saydamdır.  1 gram krem ​​500 mcg betametazon ve 1 miligram gentamisin sülfat formunda içerir. Bu ilacın yardımcı maddeleri ise sodyum dihidrojen fosfat monohidrat, yumuşak beyaz parafin, setostearil alkol, fosforik asit, klorosresol, su, makrogol setostearat, sodyum hidroksittir. 

BELOGENT KREM FİYATI NEDİR?

Bu kremin güncel fiyatı 83.50​ TL’dir.

BELOGENT KREM NASIL KULLANILIR?

Bu krem mutlaka doktorunuzun talimat verdiği şekilde kullanılmalıdır. Bu krem bakteriyel bir enfeksiyona eşlik eden enflamatuar ve alerjik cilt hastalıklarının tedavisi için kullanılır. Bu kremi kullanmadan önce ve sonra ellerinizi sabun ve suyla temizleyin. Ardından etkilenen bölgeye bu kremi ince bir tabaka halinde uygulayın. 

Çocukların ateşlenmesi durumunda ne yapılır? Adım adım ateş düşürmenin yolları

İLİŞKİLİ HABER

Çocukların ateşlenmesi durumunda ne yapılır? Adım adım ateş düşürmenin yolları
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 11

Ebru 1 yıl önce

Uçuk için kulanılırmı

Ebru 1 yıl önce

Uçuk için kulanılırmı

Toplam 1 beğeni

Selahattin 1 yıl önce

Çok etkili ve güzel bir krem şahane tüm kaşıntılara çok iyi geliyor herkese tavsiye ederim

Toplam 4 beğeni

Selahattin 1 yıl önce

Çok etkili ve güzel bir krem şahane tüm kaşıntılara çok iyi geliyor herkese tavsiye ederim

Toplam 4 beğeni

Ramazan 1 yıl önce

Kıkırdak piercingi iltihap kaptı bu kremi sürüyorum uygunmudur

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun