Advantan M Losyon ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Advantan M Losyon nasıl kullanılır?

Advantan M losyon egzamada, alerjik deri sorunlarında, deri iltihaplarında,vücutta oluşan kızarıklık ve şişlik durumunda, yoğun güneş yanıklarında ve damar daraltıcı olarak kullanılan aynı zamanda kısa sürede etki gösteren bir ilaçtır. Birçok kişide başarılı tedavisinden dolayı da sıklıkla reçete edilen Advantan M Losyon hakkında merak edilen soruları yanıtlıyoruz.

Etken Maddesi Metilprednisolon aseponat olan Advantan M Losyon, vücutta kızarıklık, şişlik ve iltihaba sebep olan kimyasalların etkilerini azaltan bir ilaçtır. İltihap azaltıcı, damar daraltıcı ve alerji önleyici  özellikleri mevcuttur.  Advantan M Losyon, alerjik ve temas nedenli deri iltihabı, dejeneratif egzama, yağlı egzama, sulantılı egzama,  kaşıntılı deride madeni para görünümünde döküntülerle seyreden  egzama, alerjik deri iltihabı (nörodermatit, atopik dermatit), kızarık deri üzerinde sarı, hafifçe yağlı ve kuru kabuklar halinde görülen döküntüler (seboreik egzama), bacaklarda varise bağlı egzama, ani gelişen egzama (sinirsel nedenlere bağlı deride kabartı ve kızarıklıklarla seyreden kaşıntılı kronik deri iltihabı)  tedavisinde ve ağır güneş yanığı (solar dermatit)  tedavisinde kullanılır.

İçerdikleri maddeler önemlidir, çünkü asıl işlevi yapan bu maddelerin özellikleridir. Bu ilacın etken maddesi metilprednisolon aseponattır. Her 1 gramda bu etken madde 1 mg olarak bulunur. Yardımcı maddeleri ise saf su,gliserol, benzil alkol,disodyum edetat,stearil alkol,trigliseritten oluşmaktadır. Bu içeriği göz önününde bulundurduğunuzda dört aydan küçük çocuklarda kullanılması uygun değildir.

ADVANTAN M LOSYON NASIL KULLANILIR?

Doktorunuz bu ilacı nasıl reçete ettiyse o şekilde kullanmanız gerekmektedir. Tedavi süresince lütfen doktorunuzun direktiflerine uyunuz.
İlacı tedavi edilecek bölgeye ince bir tabaka halinde uygulayınız ve hafif ovalayarak cilde yediriniz. Günde 1 defa uygulanmalıdır.  2 haftadan daha uzun süre kullanmayınız.

ADVANTAN M LOSYON FİYATI

Advantan m losyon fiyatı 19.29 TL dir. Eczane dışında herhangi bir noktada satılmamaktadır. 

En iyi yüz temizleme tonikleri 2021! Yüz temizleme toniği ne işe yarar?

İLİŞKİLİ HABER

En iyi yüz temizleme tonikleri 2021! Yüz temizleme toniği ne işe yarar?
Eskiler güçlü vücutlarını bu ete borçluymuş!  Ördek etinin faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Eskiler güçlü vücutlarını bu ete borçluymuş! Ördek etinin faydaları nelerdir?
Bitkisel hayattan uyandırmak mümkün mü? Hekimoğlu'nda geçen Levodopa ve amfetamin ne demek?

İLİŞKİLİ HABER

Bitkisel hayattan uyandırmak mümkün mü? Hekimoğlu'nda geçen Levodopa ve amfetamin ne demek?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0