2021 Güzellik trendleri neler? Öne çıkan cilt bakım ve makyaj trendleri

Modada olduğu gibi güzellikte de neredeyse her hafta yeni bir trend ile karşılaşıyoruz! 2021 yılının da hem cilt bakım hem de makyajda yükselen trendleri var. Hem zamana, hem gündeme hem de popüler kültüre uyum sağlayan yeni yıl güzellik trendlerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte 2021 güzellik ve cilt bakım trendleri:

2020 yılının bize sağladığı en büyük kazanç ise güven alanımızın dışında, zorluklar karşısında hayatta kalabilmeyi öğrenmiş olmamız. Kendi sınırlarımızı, iç dünyamızı ve tepkilerimizi artık daha iyi biliyor, kendimizi daha iyi tanıyoruz. Evde geçirdiğimiz süre ile bakım rutinlerimiz daha uzun hale gelirken, cilt bakım ürünlerine olan ilgi de arttı. Instagram ve TikTok üzerinde beliren yeni ritüeller ise güzellik salonlarına gidemediğimiz zamanları telafi etmeyi hedefledi. Cilt bakım alışveriş tarzımız değişse de güzellik ürünlerine olan tutkumuz değişmedi! 2021’de aynı etkide büyümesi hatta katlanması beklenilen cilt bakım ürünleri, tüm profesyonel prosedürleri ev konforunuza taşıyacak. 

KORE CİLT BAKIMINA OLAN İLGİ ARTIYOR

Kore kozmetiği tarafından tüm dünyaya yayılan esans akımı, bu senenin de en popüler trendleri arasında! İster amacın cildini nemlendirmek olsun ister özel bir cilt problemini hedefle… Cilt bakım rutinini zenginleştirecek bir esans mutlaka var! 

Bahar mevsiminin en trend ruj renkleri nelerdir? 2021 en trend bahar rujlarıİLİŞKİLİ HABERBahar mevsiminin en trend ruj renkleri nelerdir? 2021 en trend bahar rujları

VEGAN GÜZELLİK ÜRÜNLERİ

2021 güzellik trendlerinden biri olarak daha da yaygınlaşmaya başladı. Cildimiz için zararlı kimyasalları reddetmeye ve sürdürülebilirlik alanında adım atmış markaları tercih etmeye başladık. Hayvanlar üzerinde de test edilmeyen, zulüme karşı olan ürünleri aramaya özen gösterir olduk. 2021 güzellik trendlerinde vegan güzellik akımı ile beraber, cilt bakım rutinlerinde bitkisel yağ kullanımının popülerleşmesi kaçınılmaz hale gelmiştir. Deneyimlediğimiz ve aşina olduğumuz yağların dışında, her geçen gün yeni organik bitkisel yağlar keşfedilmektedir.

SADE BİR TEN MAKYAJI

Fondötensiz, pudrasız ve hatta allıksız bir ten makyajı düşünebiliyor musunuz? 2021'de düşünebilirsiniz. Güzel bir cilt bakımı rutiniyle cildinizi canlı göstermek mümkün. Canlı bir görünüm için kendinden parlak bir cilt ve biraz highlighter yeterli olacaktır.

8 Mart nasıl ortaya çıktı? 2021 Kadınlar günü için en güzel mesajlar

İLİŞKİLİ HABER

8 Mart nasıl ortaya çıktı? 2021 Kadınlar günü için en güzel mesajlar
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0