Bahar mevsiminin en trend ruj renkleri nelerdir? 2021 en trend bahar rujları

Her mevsim bir rengi temsil ettiği doğrudur. Bu baharda seni temsil eden trend ruj renklerini bir araya getirdik! 2021 yılının en güzel bahar günlerinde hem trendlere uyum sağlamak aynı zamanda makyajınızı tek bir sürüşte tamamlamak isterseniz mutlaka hazırladığımız içeriği incelemelisiniz.

Bir kadının olmazsa olmazlarıdır rimel ve ruj. Hatta bazen rimel sürmesek de olur, ama ruj olmadan asla! İster markete kadar gidecek olalım, isterse önemli bir davete, işe ya da spora gidecekken, hatta çoğu zaman evde aynaya baktığımızda bile yüzümüzde bir solgunluk fark etsek rujumuzu süreriz en renklisinden. Makyaj malzemelerimizde bir yenilenmeye, temizlik hareketine girişecek olsak azalan diğer malzemeleri birer ikişer atarken rujlara bir türlü kıyamayız, artık tamamen bitinceye kadar sömürürüz. Bizdeki ruj aşkı böyle uzar gider. Ama şuan ki asıl konumuz ruj renkleri. Havaların ısınmasıyla kendini belli eden bahar mevsimi, sımsıcak renkler ile içimizi ısıtmaya geldi. Bahar mevsiminde hangi rujlar kullanılır ve hangi renkler bu yılın trendleri arasında? Gelin birlikte öğrenelim:

2021 Güzellik trendleri neler? Öne çıkan cilt bakım ve makyaj trendleriİLİŞKİLİ HABER2021 Güzellik trendleri neler? Öne çıkan cilt bakım ve makyaj trendleri

DÖRT MEVSİM KIRMIZI

Her mevsim asla tahtını başka renge kaptırmayan kırmızı, bu baharda en favori ruj renkleri arasında yerini alıyor.

SOFT RENKLER

Bu bahar şıkır şıkır elbiselerinizi tamamlayacak olan soft rujlar hem tarzınıza cool bir hava katacak hem de görünüşüyle büyüleyecek!

BAHAR MORU


Kombinleri iddialı tarzıyla tamamlayacak olan mor rujlar, aykırı giyim modasının baş tacı olacak.

NUDE TONLAR

Bu sezon her şeyde karşımıza çıkan nude tonlar, makyajın da son gözdesi! Nude tonlarda tercih edilen rujlar hem göz makyajını ön plana çıkarıyor hem de doğallığın en güzel tonunu yansıtıyor.

PEMBENİN EN CANLISI


Pembe tonlarının en canlı renklerinden biri olan fuşya, bahar kombinlerinizi renklendirecek ve dudaklarınıza çok yakışacaktır.

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Duvar çıtası dekorasyonu nedir, nasıl yapılır? Duvar çıtası modelleri 2021
Kepçe kulak nedir ve neden olur? Kepçe kulak ameliyatı (Otoplasti) nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Kepçe kulak nedir ve neden olur? Kepçe kulak ameliyatı (Otoplasti) nasıl yapılır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0