Hernovir krem ne işe yarar ve faydaları nelerdir? Hernovir krem nasıl kullanılır?

Hernovir krem farklı türdeki virüsleri tedavi eden bir üründür. Peki Hernovir krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Etken Maddesi Asiklovir olan Hernovir krem, uçuk virüsünün gelişimini ve yayılımını engelleyen antiviral bir kremdir.  HERNOVIR, herpes simpleks (uçuk) virüsünün sebep olduğu yüz bölgesinde genellikle dudakların dış kısımlarında ve burun kenarında oluşan uçuklar ile  genital bölgedeki (üreme organlarındaki) uçukların tedavisinde ve tekrarının önlenmesinde kullanılmaktadır. Bu krem, herpes labialis adı verilen uçukların ve yaralarının tedavisi için kullanılır. Bunun dışında, bu krem, doktorunuzun belirlediği başka rahatsızlıklar için de kullanılabilir.

Bu krem bir antiviral ilaç kategorisine aittir. Bu krem, viral çoğalmayı durdurarak çalışır. Ancak bu krem virüsü ortadan kaldırmaz, yani kökten bir tedavi değildir ve uçuk yaralarının kesinlikle başkalarına bulaşmasını engellemez. Aynı zamanda bu krem varisella-zoster, su çiçeği, genital herpes, uçuk, cilt sorunları, enfeksiyon, empeinler ve zona gibi cilt rahatsızlıklarının tedavisi için uygulanır.

HERNOVİR KREM KULLANMADAN ÖNCE BİLİNMESİ GEREKENLER

  • Bu kremi kullanmadan önce, alerjiniz varsa veya bu kremin etken maddesine ya da yardımcı maddelerine karşı alerjiniz veya başka alerjiniz varsa doktorunuza veya eczacınıza söyleyin. Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya başka sorunlara neden olabilecek aktif olmayan bileşenler içerebilir. Daha fazla ayrıntı için eczacınızla konuşun.
     
  • Bu ilacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza tıbbi geçmişinizi söyleyin.;
     
  • Bu ilacı kullanmadan önce hamileyseniz doktorunuza söyleyin. Riskleri ve faydaları doktorunuzla tartışın.
     
  • Bu krem küçük miktarlarda anne sütüne geçebilir. Bununla birlikte, ilacın emzirilen bir bebeğe zarar verme olasılığı düşüktür. Emzirmeden önce doktorunuza danışın. Göğsünüzde veya yakınında uçuk yaraları varsa emzirmekten kaçının.

HERNOVİR KREM NASIL KULLANILIR?

Bu ilacı, karıncalanma, yanma, kızarıklık gibi enfeksiyonun ilk belirtilerinde kullanın. Bu ilacı uygulamadan önce ve sonra ellerinizi sabun ve suyla yıkayın. İlacı uygulamadan önce etkilenen bölgeleri temizleyin ve kurulayın. Etkilenen bölgeye uygulayın ve soğuk yaralar için genellikle günde beş kez (üç ila dört saatte bir) ve dört gün boyunca veya doktorunuzun önerdiği şekilde nazikçe ovalayın. Kızarık, karıncalanma hissi olan, yanma hissi olan yaraların ve etkilenen tüm alanları kaplayacak kadar krem ​​sürün.

Bu kremi sadece cilde uygulayın. Bu ilacı gözlerinize veya burnunuza, ağzınızın içine veya vajinanın içine uygulamayın. Bu bölgelerle bu krem yanlışlıkla temas ederse bol su ile yıkayın. Dozaj, tıbbi durumunuza, enfeksiyon türüne ve tedaviye yanıtınıza bağlıdır. Bu ilacı daha sık veya reçete edilenden daha uzun süre kullanmayın.

HERNOVİR KREM FİYATI:

Hernovir Krem Fiyatı: Bu uçuk kreminin güncel fiyatı 36,86 TL.

Bentonit kili nerelerde kullanılır? Bentonit kilinin faydaları ve zararları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Bentonit kili nerelerde kullanılır? Bentonit kilinin faydaları ve zararları nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0