Madetoll Cilt Bakım Kremi ne işe yarar ve nasıl kullanılır? Madetoll Kreminin cilde faydaları

Madetoll krem genel olarak çeşitli cilt yaraları için uygulanır. Peki Madetoll krem nedir, nasıl kullanılır, yan etkileri nelerdir, ne işe yarar, muadili nedir, fiyatları nedir, özellikleri nelerdir, cilt üzerinde hangi etkileri vardır gibi soruların cevaplarını merak ediyorsanız yazımızı okumaya devam etmelisiniz.

Madetoll krem,genel olarak kesikler, çizikler, sıyrıklar, böcek ısırıkları, küçük yanıklar, güneş yanıkları, ağrıyan dudaklar, küçük cilt enfeksiyonları, çatlamış pürüzlü eller ve çatlamış kaşıntılı cilt için tavsiye edilir. Nazik bir formülasyonda iki güçlü antiseptik bileşen içerir. Cildi yatıştırmak ve nemlendirmek için çeşitli yağlar ile formüle edilmiştir. Enfeksiyonla savaşarak ve yeniden enfeksiyonu önlemeye yardımcı olarak yaraların tedavisine yardımcı olur. Hücre yenilenmesine destek olma özelliğinin yanında nemlendirici özelliği de bulunan Madetoll’ü isterseniz günlük nemlendirici olarak kullanarak cildinizin günlük bakımını yapabilirsiniz.

  • Meme ucu çatlak ve yaralarında (hamileliğin 7.ayi itibari ile kullanıma başlanabilir) bebeği emzirmeden önce bölgenin mutlaka temizlenmesi gerekir.
  • Açık yaraya uygulanmaz. Lütfen bu tür yaralanmalarda bir sağlık kuruluşundan tıbbi destek alınız.
  • Ürün Kortizon içermez. Gün içerisinde ihtiyaç duyulan miktarda kullanılabilir.

MADETOLL KREM NE İŞE YARAR?

Cildin nemlendirilmesine onarılmasına ve hücre yenilenmesine destek olur. Bebek,çocuk ve yetişkinlerin kullanıma uygundur. Sadece haricen kullanım içindir.

Yüzeysel olan birinci ve ikinci derece yanıklarda, meme ucu çatlak ve yaralarında, sivilce ve akne izlerinde,güneş lekelerinde, yara, yanık, kesik ve sıyrıklarda, geçmeyen atak pişiklerde, yatak yaralarında, cerrahi operasyon sonrası scar izlerinde, lazer epilasyon sonrası ve ağda işlemi sonrasında, dermapen tedavisinde, topuk çatlaklarında, cilt kuruluğu ve pullanma gibi cilt problemlerinde cildinizin yenilenmesine onarılmasına ve nemlendirilmesine yardımcı olur.

Ürünü Türkiye genelinde herhangi bir eczaneden temin edebilirsiniz.

Enfeksiyonla savaşarak ve yeniden enfeksiyonu önlemeye yardımcı olarak yaraların iyileşmesi için uygulanır ve cildin kendisini toparlamasına yardımcı olur. Bu krem genellikle kesikler, çizikler, sıyrıklar, böcek ısırıkları, küçük yanıklar, güneş yanıkları, kurumuş ve çatlamış dudaklar, küçük cilt enfeksiyonları, çatlamış pürüzlü eller ve çatlamış kaşıntılı cilt tedavisi için önerilir.

MADETOLL KREM NASIL KULLANILIR?

Bu kremi mutlaka doktorunuzun talimatlarına göre kullanmanız gerekir. Yetişkinler ve çocuklarda bu kremi gerektiği gibi doğrudan cilde küçük miktarlarda uygulayın. Kesikler ve sıyrıklar için, yarayı ve çevresindeki cildi bu krem ile, tercihen bir parça tiftik veya pamuk ile etkilenen bölgeye uygulayın. Sürekli koruma için bu kremi tekrar uygulayın. Gerekirse, yarayı temiz bir pansuman ile kapatın. Yaşlılar için dozajın değiştirilmesi gerektiğine dair bir gösterge yoktur.

Madetoll Krem Fiyatı;

Bu kremin güncel fiyatı 24,90 TL’dir.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0