2023 yılı güzellik trendlerinde neler var?  2023 güzellik ve bakım trendleri

Güzellik dünyasında her sene ortaya çıkan trendler yeni yılın cilt bakım rotasını belirliyor. Kusursuz görünmek uğruna yapılan birbirinden ilginç yöntemler 2023 yılında da dikkat çekecek. Peki 2023 yılı güzellik trendlerinde neler var?

Makyaj ve saç trendlerine yön veren moda haftaları 2023 yılının güzellik trendlerine ışık tutuyor. 2023'te modadan geri kalmamak istiyorsanız bu haber size göre! Sadeliğin ve doğallığın giderek önem kazandığı günümüzde natürelliği odağına alan yüz bakımı trendi seçenekleri hayli ilgi görüyor. Doğal içerikli ve hafif yapılı ürünler eşliğinde yapılan yeni trend cilt bakımı çalışmaları ile doğal güzelliği kaybetmeden ışıltılı bir cilde kavuşmak mümkün. Peki, 2023 cilt bakım trendleri neler? Gelin sezonun güzellik trendi seçeneklerine yakından bakalım.

2023İLİŞKİLİ HABER2023'ün gözdesi olacak saç kesimleri! 2023'de trend olacak saç kesimleri neler?

  •  LİP & CHEEK ÜRÜNLER

2023 hızlı ve pratik makyajların ve multi kullanım sağlayan ürünlerin yılı olacak. Hâl böyle olunca hem dudağa hem de yanaklara uygulanan, ruj ve allık görevini layıkıyla yerine getiren lip&cheek ürünler vazgeçilmeziniz olacak. İster stick, ister krem, ister likit formda bir ürünü mutlaka makyaj çantanıza şimdiden ekleyebilirsiniz. 

  • SKİNMALİSM

Skinmalism, çok fazla detaydan ve adımdan oluşan karmaşık cilt bakım süreçlerine bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. “Az çoktur.” felsefesine dayanan bu akımda cilt endişesine uygun cilt bakım ürünleri seçiliyor ve minimal rutinlerle cilt bakımı gerçekleştiriliyor. Nokta atışı ve çok amaçlı ürünler sayesinde yorucu cilt bakım seanslarının önüne geçen Skinmalism, 2023 yılının etkili trendlerinden biri olacağa benziyor.

  • YÜZ VE VÜCUT TAKILARI

Yüz ve vücut takıları 2022'de büyük rağbet gördü. 2023'te de popülaritesini koruyacak olan takılar, yüzü ve vücudu canlı sanat alanına dönüştürecek. İster çil benzeri bir mücevher yerleştirin, ister kaşlarınızı taşla kaplayın. Üçüncü göz mücevherler, kelebekler, yıldızlar, kristaller... Önümüzdeki aylarda seçenekler daha da artacaktır.

Triko elbise nasıl kombinlenir? En güzel triko elbise kombin önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Triko elbise nasıl kombinlenir? En güzel triko elbise kombin önerileri
 Saç kepeklenmesi neden olur? Saç kepeklenmesi hangi hastalıkların habercisidir?

İLİŞKİLİ HABER

Saç kepeklenmesi neden olur? Saç kepeklenmesi hangi hastalıkların habercisidir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Abdullah Bilbay 1 yıl önce

YUMURTANIN GÜÇÜ. yumurta akıyla cildiniz yenilensin sarısıyla da SAÇLARINIZ güçlensin. SAÇ ARAŞTIRMACISI VE TASARIMCISI ABDULLAH BİLBAY'DAN GÜZEL BİR ARAŞTIRMA YİNE. yumurta akını doğal olarak yüzünüze, 20 dakika bekletip doğal maske olarak kullanabilirsiniz, bekledikten 20 dakika sonra su ile yıkayabilirsiniz, pürüzsüz temiz bir cildiniz olacaktır, içerisinde bir çay kaşığı da cildinize göre bal koyabilirsiniz. Yumurtanın sarısında doğal proteinler olduğu için güçsüz yıpranmış cansız saçlarınıza da yumurta sarısını karıştırarak eşit bir şekilde saçlarınızın her tarafına sürebilirsiniz.

Toplam 3 beğeni