Barbie'nin güzellik sırları neler? Barbie saç ve pürüzsüz cildinin sırrı

Yayınlandığı tarihten itibaren dünyada gişe rekorları kıran Barbie filmi ile beraber Barbie güzellik sırları gündem oldu. Pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Barbie'nin güzellik sırları uzmanlar tarafından ortaya çıkarıldı.

Başrolde Margot Robbie’nin yer aldığı Barbie, 21 Temmuz 2023’te vizyona girdi. Yayınlandığı günden beri gişe rekorları kıran Barbie, derin mavi gözleri, büyük gülümsemesi ve altın bukleleri ile başrol adeta bir porselen bir bebeği andırıyor. Avusturalyalı güzelliği ile Robbie’nin kusursuz yüzünü düşünürken aklımıza ilk olarak Barbie geliyor. Ünlü oyuncunun güzellik sırlarını merak etmemek elde değil, şanslı olacağız ki özel hayatıyla ilgili çekingen tavrına karşın, Margot Robbie güzellik rutini paylaşma konusunda oldukça açık sözlü. 

Pürüzsüz cildi ve parlak saçlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Barbie yani Margot Robbie bakım sırlarını medya ile paylaştı.

Barbie güzellik diyeti gündem oldu! 5 günde 4 kilo verdiren Barbie diyeti nasıl yapılır? İLİŞKİLİ HABERBarbie güzellik diyeti gündem oldu! 5 günde 4 kilo verdiren Barbie diyeti nasıl yapılır?

ÇİFT BAZLI TEMİZLEYİCİ VAZGEÇİLMEZİ!

Bebeksi güzelliği ve usta oyunculuğuyla gönlümüzde taht kuran Margot Robbie çift bazlı temizliği asla atlamıyor. Setlerde yapılan ağır makyajlara rağmen oldukça pürüzsüz bir cilde sahip olan Margot Robbie, bunun en büyük nedeninin cildini temiz tutması olduğunu söylüyor. Bir röportajında ise bunu  “Uçakta seyahat ederken, makyajımı bir mendille çıkaracağım ve ardından Peter Thomas Roth cilt düzenleyici pedleri kullanacağım ” şeklinde belirterek hafızalarımıza arındırmanın etkisini kazandırdı desek yanlış olmaz. 

Barbiecore kombin nasıl yapılır? Tesettür giyime uygun Barbiecore giyim tarzı nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERBarbiecore kombin nasıl yapılır? Tesettür giyime uygun Barbiecore giyim tarzı nasıl yapılır?

Margot Robbie de maskelerin ciltte gerçekten dikkate değer bir fark oluşturduğunu açıklıyor. Kağıt maskelerden jöle formundaki tüp maskelere kadar pek çok ürünü severek kullanan Robbie’nin bizler için küçük bir sırrı var. Yüz maskesi yapamadığınız anlarda Caudalie Beauty Elixir sprey gibi doğal bir bakım spreyi ile cildinizi tazelemenin yanında makyajınızın kalıcılığını da arttırabilirsiniz.

Caudalie Beauty Elixir

Caudalie Beauty Elixir

DÜZENLİ GÜNEŞ KORUYUCU KULLANMAK!

Güneş ciltte kollajen yıkımını arttırdığı için ciltte sarkma ve buruş buruş görünüm dâhil tüm yaşlılık belirtilerinden sorumlu. Lekeler ve ince kırışıklıkları açısından da son derece etkili olan güneş kremi kullanmadan kesinlikle dışarıya çıkmadığını vurgulayan Robbie, özel günler harici Fresh markasının dudak nemlendiricilerini tercih ediyor. 

Laura Mercier Tinted Moisturizer

Laura Mercier Tinted Moisturizer

Güzel oyuncunun bir başka ipucu ise ten ürünlerine nemlendirici eklemek. Her gün biraz nemlendirici ile karıştırılmış Laura Mercier Tinted Moisturizer veya Ellis Faas Skin Veil Foundation kullanarak teninde hafif bir kapatıcılık sağlıyor. Bu adımı cildi uyutmak olarak nitelendiriyor çünkü fazla ürüne maruz bırakılan ten zamanla yoruluyor, solgun gözüküyor. Bu sebeple bazı günler cildimiz için küçük bir tatil vermek cilt bariyerimizi güçlendirecektir. 

Mumlarla ev nasıl dekore edilir? Mum dekorasyon fikirleri

İLİŞKİLİ HABER

Mumlarla ev nasıl dekore edilir? Mum dekorasyon fikirleri
Abant nerede? Abant'a nasıl gidilir? Abant'ta ne yenir? Abant'ta gezilecek yerler

İLİŞKİLİ HABER

Abant nerede? Abant'a nasıl gidilir? Abant'ta ne yenir? Abant'ta gezilecek yerler
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0